Cele mai citite
 


Ponta: PSD va participa la mitingul USL; Opoziţia are şi obligaţia de a veni cu soluţii politice
joi, 19 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri că Opoziţia are obligaţia să vină cu soluţii politice democratice, adică un Guvern de tehnocraţi care să organizeze alegerile anticipate, adăugând că partidul pe care îl conduce va participa la mitingul de protest al USL.
"Sigur că PSD va participa la mitingul organizat de USL. Nu e un miting organizat de PNL. Suntem împreună. Chiar dacă eu am nişte reţineri, nu îmi las colegii indiferent ce se întâmplă. Nici ei nu m-au lăsat pe mine, nici eu pe ei. Mergem împreună până la capăt. (...) Nu e vorba de riscuri, ci de faptul că oamenii au ieşit în stradă nu la chemarea noastră, a Opoziţiei, ci pentru că vor o schimbare a regimului Băsescu, iar noi nu trebuie să îi dezamăgim. Eu în această perioadă am încercat să îi ascult foarte mult pe oameni şi să vorbesc mai puţin. Noi, dincolo de a protesta, avem obligaţia să venim cu soluţii politice, adică un Guvern de tehnocraţi, alegeri pentru ca oamenii să îşi spună părerea. Acestea sunt soluţiile într-o democraţie", a spus Ponta.
El şi-a exprimat mulţumirea legat de faptul că Guvernul Boc l-a rechemat în Ministerul Sănătăţii pe doctorul Raed Arafat, afirmând că guvernanţii şi-au dat seama că acesta este un medic foarte bun.
"Domnul Boc a spus foarte multe lucruri pe care şi le-a luat înapoi. Mă bucur că măcar în cazul doctorului Arafat, după ce el şi propaganda lui Băsescu începuseră deja să arunce cu mizeriile cunoscute, şi-au dat seama că este un medic foarte bun şi l-au felicitat. Tot aşa îşi vor da seama că soluţia corectă este un Guvern de tehnocraţi, care să organizeze alegeri corecte şi libere şi care să gestioneze probleme ţării", a susţinut liderul social-democrat.
În legătură cu incidentul din Piaţa Universităţii în care a fost implicat liberalul Ludovic Orban, preşedintele PSD a declarat că huiduielile cu care acesta a fost întâmpinat de protestatari nu reprezintă un semnal de alarmă pentru politicienii din Opoziţie, ci unul exclusiv pentru Orban.
"'Nu este un semnal de alarmă pentru politicieni, ci unul pentru domnul Orban, care, din păcate, rămâne încă în zona mult prea tinerească, care cred că nu i se mai potriveşte", a conchis Ponta. AGERPRES/(A - Cătălina Barbu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ponta: Raed Arafat va primi o invitaţie de a reveni, într-un viitor guvern al USL, în funcţia pe care a părăsit-o Fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, va fi invitat în viitorul guvern USL să-şi reia funcţia pe care a părăsit-o astăzi, a declarat marţi preşedintele PSD, Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara.
Rodica Nassar (PSD): Puterea a cedat prin repunerea în funcţie a dr. Raed Arafat Deputatul PSD, Rodica Nassar consideră că puterea 'a cedat' prin decizia premierului Emil Boc de a-l repune în funcţie pe dr. Raed Arafat, dar şi prin retragerea proiectului legii sănătăţii.
Cătălin Nechifor (PSD): Demisia lui Raed Arafat înseamnă remanierea guvernului anunţată de liderii PDL Demisia lui Raed Arafat din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii înseamnă remanierea guvernului anunţată de liderii democrat-liberali, consideră deputatul social-democrat Cătălin Nechifor, liderul judeţean al PSD Suceava.
Hunedoara: Protest în faţa spitalului din oraşul Haţeg Deva, 11 feb /Agerpres/ - Peste 150 de oameni, printre care s-au numărat medici, primari şi membri ai PNL, PSD şi PC, au participat vineri, timp de aproape două ore, la un protest care a avut loc în faţa Spitalului Orăşenesc din Haţeg, nemulţumiţi că instituţia medicală s-ar putea transforma în cămin...
Ialomiţa: Membrii USL s-au alăturat protestatarilor, la Slobozia Aproximativ 400 de persoane au manifestat din nou, luni seară, în a treia zi de proteste la Slobozia, împotriva Guvernului şi a preşedintelui ţării, printre manifestanţi aflându-se şi lideri ai organizaţiilor judeţene ale PSD şi PNL, pensionari, revoluţionari, funcţionari publici, reprezentanţi ai s...
Ialomiţa: Miting de protest împotriva desfiinţării Spitalului din Ţăndărei Aproximativ 500 de angajaţi ai Spitalului orăşenesc Ţăndărei, alături de autorităţile locale şi judeţene, cetăţeni din 13 localităţi limitrofe, dar şi de membri ai organizaţiilor judeţene PSD şi PNL, protestează, sâmbătă, în faţa Primăriei oraşului Ţăndărei, faţă de decizia de desfiinţare a spitalului...