Cele mai citite
 


Premierul Emil Boc a plecat de la Palatul Cotroceni, după mai bine de o oră de discuţii cu preşedintele
joi, 19 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Emil Boc a discutat marţi seară, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Traian Băsescu mai bine de o oră.
Şeful statului a avut marţi dimineaţă şi o întrevedere cu doctorul Raed Arafat. Ulterior, premierul a anunţat rechemarea lui Arafat la Ministerul Sănătăţii, pe aceeaşi poziţie pe care o ocupa, aceea de subsecretar de stat.
Decizia de săptămâna trecută a lui Raed Arafat de a demisiona de la Ministerul Sănătăţii şi divergenţele dintre acesta şi preşedintele Traian Băsescu pe tema proiectului noii legi a Sănătăţii au determinat o serie de manifestaţii, care au debutat joia trecută la Târgu Mureş, continuând cu alte proteste, începând de vinerea trecută şi în Capitală, precum şi în alte judeţe. AGERPRES/(AS - Mirela Bărbulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE/Dr. Arafat: Am revenit în Ministerul Sănătăţii pentru că motivul pentru care am plecat nu mai există Dr. Raed Arafat a declarat, marţi, că a acceptat să revină în poziţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, deoarece motivul care l-a determinat să îşi dea demisia nu mai există şi este normal să îşi continue activitatea.
UPDATE Premierul Emil Boc: Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii ca subsecretar de stat Dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), a anunţat marţi premierul Emil Boc.
Raed Arafat, sacrificiul altruist al unui medic care lucrează pentru România (New York Times) Atunci când dr.Raed Arafat a demisionat luna trecută din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din România, mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară pentru a cere întoarcerea lui. Aceasta nu a fost o reacţie obişnuită, aici sau oriunde altundeva, la plecarea unui oficial guvernamental...
Rodica Nassar (PSD): Puterea a cedat prin repunerea în funcţie a dr. Raed Arafat Deputatul PSD, Rodica Nassar consideră că puterea 'a cedat' prin decizia premierului Emil Boc de a-l repune în funcţie pe dr. Raed Arafat, dar şi prin retragerea proiectului legii sănătăţii.
Guvern: Demisia lui Raed Arafat a fost înregistrată la Cabinetul premierului Boc Demisia subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a fost înregistrată marţi la Cabinetul premierului Emil Boc, a anunţat Biroul de presă al Guvernului.
Emil Boc: Medicamente vor exista, doar că la preţuri corecte şi prin proceduri transparente Premierul Emil Boc a susţinut vineri la Radio România Actualităţi că obiectivul Guvernului este legat de prezenţa medicamentelor în farmacii "la preţuri corecte şi prin proceduri transparente".