Cele mai citite
 


Senatorul Viorel Badea doreşte o dezbatere a Legii sănătăţii cu medicii care profesează peste hotare
miercuri, 18 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Chişinău, 18 ian - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Senatorul român Viorel Badea intenţionează organizarea unei reuniuni cu medicii români care profesează peste hotare, în special în statele Uniunii Europene, pentru a dezbate proiectul Legii sănătăţii.
Viorel Badea a declarat pentru Agerpres, miercuri, la Chişinău, că a discutat deja despre aceasta cu secretarul de stat Vasile Cepoi şi că dezbaterea va avea loc la Palatul Parlamentului.

'Eu consider că este foarte important ca, la acest moment, Legea sănătăţii fie dezbătută de către toţi membrii corpului medical românesc, indiferent de statele în care locuiesc şi profesează. Experienţa pe care au dobândit-o medicii români peste hotare este indispensabilă în acest context al dezbaterii Legii sănătăţii în România', a declarat Viorel Badea.

Potrivit senatorului, este necesară o lege a sănătăţii în primul rând pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale, pentru rapiditatea actului medical şi o profesionalizare a corpului medical, iar la un moment dat va fi vorba şi de o mai bună salarizare a acestuia.AGERPRES.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vasile Cepoi: Drepturile pacientului pot fi cuprinse în Legea sănătăţii Secretarul de stat în ministerul Sănătăţii Vasile Cepoi a declarat miercuri într-o dezbatere organizată de Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC) că reglementările privind drepturile pacienţilor pot fi cuprinse în noua Lege a sănătăţii.
INTERVIU Ponta: Am învăţat destule din trecut, ca să nu pierdem a treia oară prezidenţialele Premierul Victor Ponta vorbeşte, într-un interviu acordat luni AGERPRES, despre impactul reducerii CAS şi poziţia clasei politice faţă de această măsură, despre creşterile de pensii şi salarii din 2015, dar şi despre desemnarea comisarului european din partea României.
(Corespondenţă) Vlad Filat şi Raed Arafat au discutat despre crearea unui serviciu similar SMURD în R.Moldova Premierul moldovean, Vlad Filat, şi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii din România, Raed Arafat, au discutat luni, la Chişinău, despre crearea în Republica Moldova a unui serviciu similar SMURD (Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare).
Primul studiu despre "Acompanierea Naşterii în România" lansat într-o dezbatere la Palatul Parlamentului Bucureşti, 29 sep/Agerpres/- Autorităţile din domeniul medical chemate să asigure un sistem optim în ceea ce priveşte asistarea femeilor în perioada prenatală şi post natală trebuie presate pentru a lucra spre folosul beneficiarilor, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, joi...
Previziuni economice Actualitatea economică internă şi externă în date:
Bogdan Aurescu a semnat la Chişinău patru Memorandumuri referitoare la proiecte de sprijin pentru Republica Moldova Secretarul de stat pentru afaceri strategice Bogdan Aurescu a semnat, vineri, în cadrul vizitei pe care o efectuează la Chişinău, patru Memorandumuri de înţelegere referitoare la proiecte de sprijin pentru Republica Moldova, finanţate de România din bugetul asistenţei pentru dezvoltare, gestionat de...