Cele mai citite
 


Teleorman: PDL critică bugetul municipiului Alexandria pe acest an
joi, 19 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bugetul municipiului Alexandria nu este bine structurat şi nu se bazează pe priorităţile aşteptate de locuitori, sunt de părere reprezentanţii PDL.
Deputatul Adrian Bădulescu a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că la anumite capitole, cum ar fi de pildă cel intitulat "alte cheltuieli", bugetul este "lipsit de transparenţă".
Democrat-liberalii alexăndreni consideră că bugetul municipiului trebuia să aibă printre priorităţi o bursă a produselor agricole, un centru de afaceri, amenajarea parcului industrial sau atragerea de investitori.
Vicepreşedintele PDL Teleorman Florenţiu Tănase a atras atenţia şi asupra faptului că dezvoltarea municipiului Alexandria nu se bazează pe venituri proprii, ci pe împrumuturi bancare, care au dus de-a lungul anilor la o datorie publică foarte mare.
Adrian Bădulescu a prezentat în aceeaşi conferinţă de presă concluziile unui studiu sociologic realizat la Alexandria de o firmă din Bucureşti în perioada 10-15 noiembrie 2011 pe un eşantion de 520 de persoane.
Potrivit sursei citate, principalele probleme ale alexăndrenilor sunt legate de lipsa locurilor de muncă şi a investitorilor, de starea necorespunzătoare a sistemului sanitar şi a infrastructurii.
Conform studiului, 38,41% dintre alexăndreni cred că măsurile luate de Guvern au fost "dure şi eficiente", în timp ce 26,35% le etichetează drept "dure şi ineficiente".
Faţă de opţiunea la viitoarele alegeri locale, alexăndrenii din eşantion l-au dat pe primul loc pe actualul primar Victor Drăguşin (PSD) cu 42,50% din voturi, urmat de reprezentantul PDL - 17,12%. La Consiliul Local, USL ar obţine 54,04%, PDL - 22,88% şi PP-DD - 7,69% din totalul voturilor. AGERPRES/ (AS - Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Liviu Dragnea, candidat USL la preşedinţia CJ Teleorman: Ne vom ţine departe de aroganţa fostei puteri (interviu) Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, candidat USL pentru un nou mandat, afirmă într-un interviu acordat AGERPRES că, dacă va câştiga competiţia electorală, printre priorităţile sale vor fi modernizarea infrastructurii, precum şi investiţiile, care să absoarbă forţa de muncă neutilizată...
Primarul municipiului Alexandria: O prioritate este dezvoltarea oraşului peste râul Vedea, spre Capitală (interviu) Primarul municipiului Alexandria, aflat la al doilea mandat consecutiv în fruntea administraţiei publice locale, consideră o prioritate deosebită dezvoltarea reşedinţei judeţului Teleorman peste râul Vedea, spre Capitală, în aceeaşi zonă fiind prevăzută şi amenajarea unui parc industrial. Într-un interviu...
Teleorman: Problemele dentare ale copiilor au determinat autorităţile din Alexandria să înfiinţeze un centru de profilaxie Copiii cu vârsta de până în 18 ani vor fi beneficiarii unui centrul de profilaxie oro-dentară în Alexandria, potrivit primarului Victor Drăguşin.
Teleorman: Municipalitatea Alexandria îşi propune să acceseze fonduri europene prin 32 de proiecte Experţii de la Primăria municipiului Alexandria au elaborat 32 de fişe tehnice privind proiectele ce vor fi promovate în perioada 2014-2020 pentru accesarea de fonduri de la Uniunea Europeană, a declarat luni într-o conferinţă de presă edilul Victor Drăguşin.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Teleorman: Elevii înscrişi în unităţile de învăţământ din Alexandria vor beneficia de control stomatologic gratuit Aproximativ 10.000 de elevi înscrişi în unităţile de învăţământ din Alexandria vor beneficia de serviciile unui centru de profilaxie oro-dentară, finanţat prin Consiliul Local.