Cele mai citite
 


Teodor Baconschi despre o posibilă candidatură a lui Raed Arafat: Am înţeles că nu vrea să facă politică
joi, 19 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prim-vicepreşedintele PDL Teodor Baconschi a afirmat, miercuri, că revenirea doctorului Raed Arafat la Ministerul Sănătăţii îi prilejuieşte un motiv de bucurie, adăugând că a înţeles din declaraţiile acestuia că nu doreşte să se implice în viaţa politică.
"Deocamdată mă bucură foarte mult că doctorul Arafat s-a întors la Ministerul Sănătăţii. Este nevoie de competenţa lui şi sunt sigur că va avea o contribuţie esenţială la o lege a Sănătăţii cât mai reuşită", a declarat Teodor Baconschi, rugat să comenteze afirmaţiile colegei sale din conducerea partidului, vicepreşedintele Mihaela Popa, privind o posibilă candidatură a lui Raed Arafat la Primăria Capitalei.
Întrebat de presă dacă PDL îi va face o ofertă doctorului Arafat să candideze la Primăria Capitalei, Baconschi a spus că a înţeles din declaraţiile subsecretarului de stat de la Sănătate că acesta nu doreşte să facă politică. "Din câte ştiu, dânsul a spus destul de limpede că nu doreşte să facă politică", a explicat liderul democrat-liberal.
El a răspuns şi unei întrebări a presei referitoare la postarea sa de pe blog în care a folosit expresia "mahalaua ineptă", precizând că şi la acest moment condamnă violenţa pe străzi.
"Condamn şi astăzi şi oricând violenţa pe străzi, distrugerea de bunuri publice sau private, la acel fenomen mă refeream, nu la concetăţenii noştri care au, bineînţeles, într-o democraţie dreptul să-şi spună opiniile", a spus Teodor Baconschi. AGERPRES/(A - Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vasile Cepoi: Raed Arafat va rămâne pe aceeaşi funcţie în Ministerul Sănătăţii Subsecretarul de stat Raed Arafat va ocupa aceeaşi funcţie în Ministerul Sănătăţii, a declarat, luni, ministrul propus la Sănătate, Vasile Cepoi, după audierea în comisiile de specialitate ale Parlamentului.
Ponta: Raed Arafat va primi o invitaţie de a reveni, într-un viitor guvern al USL, în funcţia pe care a părăsit-o Fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, va fi invitat în viitorul guvern USL să-şi reia funcţia pe care a părăsit-o astăzi, a declarat marţi preşedintele PSD, Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara.
Raed Arafat, sacrificiul altruist al unui medic care lucrează pentru România (New York Times) Atunci când dr.Raed Arafat a demisionat luna trecută din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din România, mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară pentru a cere întoarcerea lui. Aceasta nu a fost o reacţie obişnuită, aici sau oriunde altundeva, la plecarea unui oficial guvernamental...
Dr Raed Arafat: Pentru proiectul de lege privind statutul spitalelor colaborăm şi cu alte ţări Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat joi, pentru AGERPRES, că cele două proiecte de lege - al malpraxisului şi statutul spitalelor - sunt în lucru.
UPDATE Premierul Emil Boc: Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii ca subsecretar de stat Dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), a anunţat marţi premierul Emil Boc.
Raed Arafat: Rezidentul va putea reclama problemele din centrul de rezidenţiat sub protecţia anonimatului Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat a anunţat că medicul rezident va putea face o evaluare anuală a centrului de rezidenţiat în care se pregăteşte, sub protecţia anonimatului, iar în cazul existenţei unor probleme grave, centrul respectiv poate pierde acreditarea.