Cele mai citite
 


Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale marţi seara în Piaţa Universităţii
joi, 19 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei persoane au necesitat îngrijiri medicale la mitingul de marţi seara din Piaţa Universităţii, a declarat miercuri pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.
Potrivit acesteia, două persoane au avut probleme de diabet iar celei de-a treia, care nu participa la miting, i s-a făcut rău în pasajul de la metrou, având durere toracică. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Alis Grasu (SABIF): 789 de apeluri la Ambulanţă luni în intervalul 8.00 - 20.00 Un număr de 789 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au solicitat Serviciul de Ambulanţă de luni de la ora 8.00 până la ora 20.00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, dr. Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu: Peste 1.500 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Un număr de 1.537 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de miercuri dimineaţă de la ora 8,00 până joi dimineaţă la aceeaşi oră, a declarat, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu (SABIF): Aproape 1.300 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Aproape 1.300 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au sunat la Ambulanţă de duminică până luni dimineaţă, a declarat, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF), dr. Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu (SABIF): Peste 3.000 de solicitări la Ambulanţă de luni până miercuri Peste 3.000 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au solicitat Serviciul de Ambulanţă de luni dimineaţă de la ora 8,00, până miercuri la ora 14,00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, dr. Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu: 1.454 de solicitări la Ambulanţă în ultima perioadă Un număr de 1.454 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de joi de la ora 8,00 până vineri la ora 10,00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.
Anchetă internă la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov în cazul intervenţiei la Ioan Gyuri Pascu Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) desfăşoară o anchetă internă în urma intervenţiei care a avut loc luni dimineaţă la artistul Ioan Gyuri Pascu, a declarat, pentru AGERPRES, managerul SABIF, Alis Grasu.