Cele mai citite
 


Qlarivia, apa imaculata pentru starea ta de bine
joi, 19 ianuarie 2012   ::   4 Comentarii :: :: Stiri, Diabetul, Dermatologie, Oncologie
 

 

 

 

 

 

În memoria naturii, apa este pură, neatinsă, mereu tânără, datorită conţinutului redus de deuteriu, în forma ei originară.
 

 

QLARIVIA 25 este o apă potabilă purificată cu un conţinut de deuteriu de 25 părţi per million (ppm), de aproximativ 6 ori mai mic decât concentraţia de 150 ppm din apele obişnuite. QLARIVIA 25 este avizată de Ministerul Sănătăţii. Datorită proprietătilor sale, produsul este o noutate absolută la nivel mondial.
 
Folosirea regulată a apei QLARIVIA 25 are numeroase efecte benefice deosebite.
 
Lipsa deuteriului produce două mari categorii de efecte: metabolice si de control asupra proliferarii celulelor canceroase.
 
Rezultate remarcabile au fost obţinute în studiile efectuate pe ţesuturi canceroase, în cercetările legate de diabet şi de unele boli dermatologice precum psoriazisul.
 
Apa cu continut redus de deuteriu influenţează procesul de diviziune celulară: cu cât conţinutul de deuteriu din apă este mai scăzut, cu atât mai mai mică este frecvenţa procesului de diviziune celulară, ceea ce înseamnă că îmbătrânirea organismului poate fi încetinită. Prin urmare, QLARIVIA, apa potabilă cu conţinut de deuteriu de 25 ppm, are efecte anti-aging.
 
Tehnologia de obţinere permite obţinerea apei cu continut redus de deuteriu, cu concentraţii cuprinse intre 20 si 120 de părti la milion. Procedeul si instalaţia de obtinere a apei au fost omologate si brevetate. Perfecţionarile ulterioare au fost de asemenea protejate prin brevetare la nivel naţional si internaţional.
 
Mai multe informatii pe www.qlarivia.ro

 

Notare
Comentarii
de balan ctin
de unde se poate cumpara apa QLARIVIA?

Qlarivia se poate cumpara online, prin magazinul www.drogheria.ro, sau din punctele in care se distribuie: http://www.qlarivia.ro/_de_unde_cump_r_qlarivia_-2.html

Incepand cu luna octombrie, Qlarivia se gaseste in multe dintre farmaciile Help Net.

Am primit raspuns la intrebarea pusa in legatura cu produsul in sine. Nu mi-ati raspuns cat costa. Este cumva secret pretul sau va faceti ca nu pricepeti .Astept raspunsul .Multumesc

"de balan ctin
de unde se poate cumpara apa QLARIVIA?"

Dumneavoastra ati intrebat de unde se poate cumpara si am raspuns punctual acestei intrebari.
Nu avem nicio problema in a comunica pretul. O sticla de Qlarivia, 500 ml, costa 15,5 lei. Dealtfel, gasiti acest pret si pe site (www.drogheria.ro).

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fitoterapia in diabet In mod special, in ultimii 10 ani, s-au facut cercetari stiintifice amanuntite asupra plantelor utilizate de diverse popoare pentru actiunea lor hipoglicemianta.
Covasna: Ministerul Sănătăţii a alocat un milion de lei pentru reţeaua de apă, canalizare şi hidranţi a Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit un milion de lei din partea Ministerului Sănătăţii pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare, a hidranţilor pentru stingerea incendiilor şi instalaţiei de epurare a apelor uzate, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul...
Zece milioane de ruşi nu au acces la apă potabilă /serviciile sanitare/ Şeful serviciilor sanitare ruse, Ghennadi Onişcenko, a declarat miercuri că 10 milioane de ruşi nu au acces la apă potabilă, o cifră ce pare optimistă, după ce în 2009 guvernul estima acest număr la jumătate din populaţia totală de 142 de milioane de locuitori ai ţării.
UPDATE Ministerul Sănătăţii spune că pilotul paramotorului prăbuşit la Comana a fost infectat cu bacterii de spital Pilotul paramotorului prăbuşit la Comana pe 10 iulie, internat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar Arseni'', a fost infectat cu germeni de spital, a informat Ministerul Sănătăţii, miercuri, într-un comunicat transmis AGERPRES.
Apa "potabilă" din New Delhi conţine bacterii periculoase O echipă de oameni de ştiinţă de la Universitatea din Cardiff a solicitat intervenţia de urgenţă a autorităţilor sanitare internaţionale după cea descoperit tulpini ale unor bacterii rezistente la antibiotice în apa considerată "potabilă" ce alimentează oraşul new Delhi, transmite Maxisciences.com.
Tratamente Spa Aromate Cu Cafea O ceasca aburinda de cafea te relaxeaza, iti da energie si te ajuta sa faci fata solicitarilor zilei. Dar cafeaua de dimineata nu e doar un moment de rasfat si socializare, ci si o adevarata portie de sanatate. Atata timp cat nu intreci masura si nu bei mai mut de doua cesti de cafea pe zi, te...