Cele mai citite
 


Braşov: Copii bolnavi de sifilis
joi, 19 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Viata Sexuala
 

 Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a înregistrat joi, pe rolul aceste instanţe o cauză penală în care se efectuează cercetări cu privire la faptul că doi minori ar suferi de boli venerice, se precizează într-un comunicat transmis, joi, AGERPRES, de Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

Potrivit comunicatului de presă, din primele cercetări s-a reţinut faptul că minorii R.A.M de 3 ani şi R.C.I de 13 ani au fost identificaţi de organele medicale de specialitate cu afecţiuni venerice, sifilis, leziuni depistate în zona perianală, ceea ce a generat suspiciunea de abuz sexual asupra acestora.
Totodată, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov a procedat la instituirea unei măsuri de protecţie în regim de urgenţă faţă de cei doi copii care au fost instituţionalizaţi într-un centru de plasament în regim de urgenţă.
Cercetările în acest caz continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor şi stabilirii răspunderii judiciare, se precizează în comunicatul de presă al instanţei.
Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov, Virginia Martin a declarat pentru AGERPRES că cei doi copii provin din Codlea, şi mai au patru fraţi acasă. Cazul a ieşit la iveală în urmă cu câteva zile când Spitalul Astra unde erau internaţi copiii după ce au fost transferaţi de la Spitalul din Codlea a sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov.
"Copiii vor rămâne în Centrul de plasament până la finalizarea cercetărilor" a mai precizat Virginia Martin. AGERPRES/(AS-Jana Pintili)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului, sărbătorită printr-o serie de manifestări Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov organizează, în perioada 17-21 noiembrie, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la proclamarea zilei de 20 Noiembrie ca Zi Internaţională a Drepturilor Copilului, o serie de manifestări reunite sub titlul "25 de ani de drepturi. Drepturi...
Braşov: Centru de Recuperare pentru Copilul cu handicap, inaugurat la Brădet Unul dintre cele mai moderne Centre de Recuperare pentru Copilul cu handicap, aflat în incinta Centrului de Reabilitare Şcolară Brădet din Braşov, de care vor beneficia aproximativ 200 de copii şi tineri din zonă, a fost inaugurat miercuri, se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES de Direcţia...
Brăila: Centru pentru copii abuzaţi, amenajat cu donaţii primite de la Crucea Roşie din Germania Centrul de Plasament în Regim de Urgenţă pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat din Brăila a fost amenajat cu donaţii primite de filiala Crucea Roşie Brăila de la Crucea Roşie din Germania.
Olt: Direcţia pentru Protecţia Copilului a depus un denunţ împotriva tatălui "micului Hercule" Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt a depus, luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, un denunţ împotriva lui Iulian Stroe, tatăl "micului Hercule", acuzat de rele tratamente aplicate minorului din cauză că bărbatul îşi determină copiii să facă exerciţii...
Braşov:Numărul cazurilor de mame minore care şi-au abandonat copiii în spitale a crescut de patru ori Braşov, 23 ian /Agerpres/- Numărul mamelor minore care şi-au abandonat copiii în spitale a crescut de patru ori, de la 5 cazuri în 2010, la 21 anul trecut, se arată în bilanţul prezentat luni de conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov DGASPC.
Un centru de primire a copiilor străzii, în Sectorul 3 Primăria Sectorului 3 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a înfiinţat un nou centru destinat copiilor străzii, amplasat în strada Marin Pazon nr. 2B, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sectorului 3.