Cele mai citite
 


Subsecretarul de stat în MS, Raed Arafat, a participat la evaluarea activităţii ISU Bucureşti pe anul 2011
vineri, 20 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a participat, miercuri, la evaluarea activităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Dealu Spirii'' al Municipiului Bucureşti pentru anul 2011.
''Din analiza activităţii instituţiei în domeniile prevenirii şi gestionării situaţiilor de urgenţă a reieşit scăderea numărului de intervenţii comparativ cu anul anterior, cu aproximativ 1%, totodată instituţia contribuind la educarea preventivă a populaţiei prin campaniile şi proiectele derulate şi cu sprijinul altor instituţii ale statului'', se arată într-un comunicat ISU remis AGERPRES.
Potrivit sursei citate, în cadrul şedinţei a fost analizată dotarea tehnică, proiectele aflate în derulare pentru înzestrarea cu tehnică de intervenţie prin Programul Operaţional Regional, dinamica de personal şi nivelul de pregătire profesională.
La evaluarea activităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Dealu Spirii'' al Municipiului Bucureşti au mai luat parte Inspectorul General col. Marcel-Sorin Lucaciu, chestor de poliţie Vasile Viorel alţi reprezentanţi ai autorităţilor locale.AGERPRES/(AS-Cristina Tatu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Bucureşti a primit o autospecială care poate interveni în orice colţ al Capitalei, în timp redus Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a primit marţi, prin Fundaţia SMURD, o autospecială nouă, cu un gabarit mult mai mic decât cel al maşinilor aflate deja în dotare, dar care poate duce la îndeplinire orice fel de misiune, acest prototip fiind util pentru că poate pătrunde pe străduţe...
25 de autospeciale au fost predate Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti şi Ilfov Un număr de 25 de autospeciale au fost predate Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti şi Ilfov, cu contracte de comodat pe cinci ani, prin proiectul "Dezvoltarea şi dotarea serviciilor profesioniste pentru intervenţii în situaţii de urgenţă în regiunea Bucureşti-Ilfov" din cadrul...
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă din Bucureşti a ajuns la maturitate Sistemul de urgenţă din Bucureşti a ajuns deja la maturitate, a afirmat Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), marţi, cu ocazia participării sale la festivitatea de aniversare a 4 ani de la operaţionalizarea SMURD Bucureşti.
Mureş: Recepţie finală a unicului proiect din ţară pe îmbunătăţirea sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă Reprezentanţii judeţelor din Regiunea de Dezvoltare Centru, ai ministerelor Administraţiei şi Internelor, Dezvoltării şi Turismului şi Sănătăţii au participat, sâmbătă, la Târgu Mureş, la recepţia finală a primului proiect regional din ţară care a intrat în finanţare după aderarea României la Uniunea...
RETROSPECTIVÃ/ Sălaj: Peste 2.000 de intervenţii SMURD în primul an de activitate Primul an de activitate al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare în Sălaj a însemnat peste 2.000 de intervenţii la nivelul celor patru subunităţi din judeţ, pentru toate urgenţele care pun viaţa unei persoane sau mai multora în pericol imediat.
SMURD a asistat peste 225.000 de persoane în cinci ani de activitate Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare au avut intervenţii până în prezent la peste 225.000 de persoane şi au primit peste 280.000 de solicitări, a declarat miercuri Stelian Duduş, inspector-şef al ISU Bucureşti, cu ocazia sărbătoririi a cinci ani de activitate SMURD în România...