Cele mai citite
 


Vaccinurile antigripale au fost scoase din reţeaua de medicină de familie la Tulcea
vineri, 20 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a început joi să retragă din reţeaua de medicină de familie dozele de vaccin antigripal, conform deciziei primite de la Ministerul Sănătăţii.
'Am declanşat acţiunea de recuperare a vaccinurilor rămase neutilizate odată cu ordinul Ministerului Sănătăţii de stopare a campaniei de imunizare gratuită. Chiar în cursul zilei de astăzi o echipă a Direcţiei a plecat în judeţ pentru a prelua de la medicii de familie vaccinurile', a declarat şefa DSP, Laura Militaru.
Ea a mai spus că instituţia pe care o reprezintă trebuie să recupereze peste 8.000 de doze de vaccin şi că de la începutul campaniei de imunizare a populaţiei au fost vaccinate 8.795 de persoane.
De la începutul sezonului rece, în judeţul Tulcea s-a înregistrat un singur caz de gripă. AGERPRES/(AS-Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Dozele de vaccin antigripal, distribuite medicilor de familie Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a început distribuţia către medicii de familie a celor 5.400 de doze de vaccin antigripal, primite din partea Ministerului Sănătăţii.
Tulcea: Noi doze de vaccin antigripal primite de Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a început să distribuie un nou lot de 10.000 de doze de vaccin primite din partea Ministerului Sănătăţii.
Tulcea: DSP aşteaptă vaccinurile antigripale Direcţia de Sănătate Publică Tulcea speră ca săptămâna viitoare să primească primele doze de vaccin antigripal pentru a începe campania de imunizare a populaţiei.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproape 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit 10.830 de doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, a anunţat miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liliana Iordăchescu.
Tulcea: A început distribuirea dozelor de vaccin antigripal către medicii de familie Direcţia de Sănătate Publică Tulcea a început miercuri distribuirea primelor 6.200 de doze de vaccin antigripal către medicii familie din judeţ.
Hunedoara: Medicii de familie vor primi dozele de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara va primi, în următoarele două zile, cel puţin 7.000 de doze de vaccin antigripal achiziţionat de Ministerul Sănătăţii, medicii de familie urmând să intre în posesia vaccinurilor gratuite începând de joi, 15 noiembrie.