Cele mai citite
 


Medici italieni tratează gratuit copiii din sectorul 2
sâmbătă, 19 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Pediatrie
 

Mai mulţi medici italieni vor trata gratuit copiii din sectorul 2 în cadrul campaniei umanitare desfăşurate în România pentru tratarea stomatologică gratuită în centrele de plasament.

Prima acţiune de acest gen va avea loc sâmbătă, la ora 10,30, la Centrul de Îngrijire şi Găzduire 'Cantemir' al Primăriei Sectorului 2, situat pe strada Viitorului nr. 52, în prezenţa a numeroase oficialităţi.
Consultaţiile vor avea loc în patru cabinete medicale amenajate într-un vehicul cu care doctorii stomatologi din Italia se vor deplasa şi prin ţară, pentru intervenţii medicale de specialitate.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Tratament stomatologic gratuit pentru copiii instituţionalizaţi Peste 100 de copii instituţionalizaţi din judeţul Dâmboviţa au beneficiat în luna august de tratament stomatologic, în cadrul campaniei umanitare 'Overland for Smile - Zâmbet de copil', informează un comunicat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa remis luni AGERPRES...
Aproximativ 10.000 de copii instituţionalizaţi au beneficiat de asistenţă stomatologică gratuită Aproximativ 10.000 de copii instituţionalizaţi din 263 de centre au fost trataţi de boli stomatologice şi învăţaţi să prevină eventualele patologii stomatologice de medici italieni în cadrul proiectului "Overland for smile", iniţiat în anul 2005.
Italia: Persoanele în stare de ebrietate vor plăti ambulanţa care îi va transporta la spital Persoanele cu un indice de alcool în sânge mai mare de 1,5/1.000 care vor avea nevoie de ambulanţă pentru a fi transportate la spitale din provincia Bolzano, nordul Italiei, vor fi obligate să plătească 200 de euro pentru a acoperi chetuielile - relatează luni agenţia spaniolă de presă EFE.
Consultaţie gratuită stomatologică pentru bucureştenii vârstnici Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială, invită persoanele de vârsta a treia să beneficieze de o consultaţie gratuită stomatologică oferită lor cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii Orale.
A început campania de vaccinare împotriva gripei sezoniere Primii beneficiari ai vaccinării împotriva gripei sezoniere au fost 40 de bătrâni de la Căminul de Bătrâni 'Schitu Darvari' din Bucureşti.
Screening gratuit pentru depistarea osteoporozei la nivel naţional O nouă campanie gratuită pentru depistarea pacienţilor cu risc de osteoporoză, prin intermediul determinărilor de osteodensitometrie, începe miercuri, la nivel naţional, acţiunea înscriindu-se în cadrul platformei ''Împreună pentru viaţă, sănătate prin cunoaştere''.