Cele mai citite
 


Box: Floyd Mayweather Jr. a donat 100.000 de dolari pentru cercetări în domeniul cancerului
sâmbătă, 21 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pugilistul Floyd Mayweather Jr. şi-a ţinut promisiunea făcută în faţa judecătorului statului Nevada de a dona 100.000 de dolari pentru sprijinirea unei organizaţii care luptă împotriva cancerului la sân.
Boxerul, neînvins în carieră, a donat banii miercuri oficialilor fundaţiei Susan G. Komen pentru cercetări vizând vindecarea cancerului, operaţiunea desfăşurându-se în cadrul unui eveniment organizat în sala de sport a pugilistului de la Las Vegas.
Preşedinta fundaţiei, Stephanie Kirby, a declarat pentru Associated Press că donaţia este destul de importantă pentru organizaţia sa non-profit, deşi aceasta operează cu circa 1 milion de dolari buget anual.
Gestul lui Mayweather a fost urmare a promisiunii făcute de avocatul acestuia în decembrie, în timpul unui incident casnic, dar nu a înlocuit pedeapsa de 90 de zile de închisoare, pe care sportivul o va începe pe 1 iunie. AGERPRES (Lucian Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cercetătorii din Jibou lucrează la un remediu împotriva cancerului pe baza cianobacteriilor şi extraselor de plante Specialiştii Centrului de Cercetări Biologice (CCB) Jibou studiază în prezent efectul combinat al cianobacteriilor şi extractelor de plante pentru identificarea unui remediu în lupta contra cancerului, potrivit directorului instituţiei, Cosmin Sicora.
Spectacol umanitar 'Viaţă pentru viaţă' în sprijinul bolnavilor de cancer Mai mulţi artişti de renume se alătură Asociaţiilor de Pacienţi în lupta împotriva cancerului de sân, cancerului uterin şi celui de prostată, în acest scop urmând să susţină spectacolul umanitar 'Viaţă pentru viaţă', joi, la Sala Palatului, de la ora 19,00.
Box: Un pugilist sud-african a murit la spital după o luptă Boxerul sud-african Anele Makhwelo a încetat din viaţă la patru zile după ce fusese adus de urgenţă la spital, în timpul unui meci pentru titlul naţional, informează AP, recepţionată de Agerpres.
Casa Albă propune un miliard de dolari pentru lupta împotriva cancerului Casa Albă a propus luni alocarea unui buget de un miliard de dolari pentru finanţarea unei noi iniţiative lansate recent de preşedintele american, Barack Obama, pentru eliminarea cancerului, relatează AFP.
Cercetările din chimie în lupta contra cancerului au evoluat mult, spune prof. univ. Cristian Silvestru Profesorul universitar dr. Cristian Silvestru de la Facultatea de Chimie şi Inginerie Chimică a Universităţii Babeş-Bolyai, membru corespondent al Academiei Române, a declarat, pentru AGERPRES, că în ultimele două decenii, chimia a cunoscut o diversificare deosebită.
Box: Jo Jo Dan nu mai boxează cu Trumpet, ci cu Iwan Azore Boxerul român Jo Jo Dan (alias Ionuţ Ion) nu va mai lupta cu Floyd Trumpet (Trinidad Tobago), în gala programată pe 29 iulie, la Port of Spain, ci cu Iwan Azore (Guyana).