Cele mai citite
 


Harghita: Octogenară decedată într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa
sâmbătă, 21 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O bătrână de 84 de ani din satul Izvoarele comuna Zetea a murit, în noaptea de joi spre vineri, într-un incendiu violent care i-a cuprins locuinţa.
Flăcările au fost observate în jurul orei 2.00 de fiica şi ginerele bătrânei, care locuiesc în apropiere şi care au alertat pompierii.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, Alina Ciubotariu, a declarat că la faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Odorheiu-Secuiesc cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea gărzii de intervenţie ardea casa de locuit, construită din lemn cu învelitoare de şindrilă, pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp.
Focul a fost stins în jurul orei 6.45, cu ajutorul Serviciului voluntar din Zetea, dar pompierii nu au reuşit să găsească trupul bătrânei şi, iniţial, au crezut că aceasta nu fusese în locuinţă când a izbucnit incendiul, întrucât existau informaţii că obişnuia să mai plece de acasă.
După ce fiica octogenarei a spus că aceasta era acasă în noaptea respectivă, căutările au fost reluate specialiştii criminalişti de la IPJ Harghita care au găsit câteva oase şi au confirmat că este vorba de rămăşiţele bătrânei.
Pompierii au stabilit că incendiul a fost declanşat de scânteile provenite de la soba cu care octogenara se încălzea. AGERPRES/(AS-Gina Ştefan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Noi autospeciale şi ambulanţe SMURD, în valoare de peste 3,3 milioane de lei, în dotarea ISU Patru autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, cu posibilităţi de intervenţie în zone greu accesibile şi la fond forestier, şi trei ambulanţe SMURD, de tip B2, în valoare totală fiind de peste 3,3 milioane de lei, vor intra în acest an în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea'...
Harghita: Două fetiţe au ajuns la spital, în urma unui incendiu Două fetiţe din localitatea harghiteană Gălăuţaş au ajuns la spital, în noaptea de joi spre vineri, intoxicate cu monoxid de carbon, după ce în blocul în care locuiau a izbucnit un incendiu.
Incendiul din Club Colectiv - sinteză În noaptea de 30 octombrie 2015, un incendiu a izbucnit în clubul bucureştean Colectiv, din str. Tăbăcarilor nr. 7, sectorul 4, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare a unui nou album. Potrivit martorilor, incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului...
ISU Alba, implicat în derularea a două proiecte cu fonduri europene Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba este implicat în derularea a două proiecte cu fonduri europene, având ca obiective îmbunătăţirea managementului şi gestionării eficiente a situaţiilor de urgenţă şi creşterea siguranţei cetăţenilor, a declarat, joi, inspectorul şef al ISU, colonel...