Cele mai citite
 


Mehedinţi: Aproape 5.000 doze de vaccin antigripal vor fi returnate Institutului Cantacuzino din Bucureşti
sâmbătă, 21 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 4.964 doze de vaccinuri antigripale distribuite în reţeaua cabinetelor medicilor de familie vor fi returnate până la sfârşitul lunii ianuarie Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie Cantacuzino Bucureşti.
Directorul Direcţiei pentru Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, Miruna Constantin, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că măsura respectivă a fost impusă de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile care a stabilit că dozele repartizate în luna noiembrie nu corespund din punct de vedere al imunogenităţii, adică nu conţin cantitatea recomandată de proteine.
'În tranşa a II-a din anul 2011 noi am primit 12.300 vaccinuri, din care 7.336 fuseseră administrate până la 9 ianuarie 2012, când ni s-a cerut oprirea de la utilizare şi stocarea acestora', a precizat Constantin.
Potrivit sursei citate, DSP Mehedinţi a mai primit în toamna anului trecut 6.400 doze vaccin antigripal care au fost epuizate în mai puţin de 60 de zile de la data livrării. AGERPRES/(AS-Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Peste 6.500 de doze de vaccin antigripal stocate în reţeaua medicilor de familie Un număr de 6.700 de vaccinuri antigripale au fost stocate în reţeaua medicilor de familie din Mehedinţi ca urmare a solicitării din 9 ianuarie a Centrului naţional de supraveghere şi control al bolilor transmisibile.
Mehedinţi: Aproximativ 3000 de doze de vaccin antigripal, distribuite medicilor de familie Aproximativ 3.000 de vaccinuri antigripale primite săptămâna trecută au fost distribuite medicilor de familie din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: Aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal distribuite în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a primit de la Ministerul Sănătăţii (MS) a doua tranşă de vaccin antigripal, a declarat marţi pentru AGERPRES directorul adjunct, dr. Romaniţa Ionovici.
A început campania de vaccinare antigripală - grupaj Bucureşti, 1 nov /Agerpres/ - Campania de vaccinare gratuită împotriva gripei sezoniere a început luni şi se va desfăşura până în februarie 2011.
Mehedinţi: DSP va repartiza primele 4600 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi va începe săptămâna aceasta repartizarea dozelor de vaccin antigripal primite de la Ministerul Sănătăţii, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: Peste 50.000 de doze de vaccin antigripal vor fi necesare în judeţ Un număr de peste 50.000 de doze de vaccin antigripal este necesar la nivelul judeţului Mehedinţi pentru imunizarea anumitor categorii sociale, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, Romaniţa Ionovici.