Cele mai citite
 


Timiş: Copil de 6 ani, muşcat de o haită de câini
sâmbătă, 21 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil de 6 ani, din comuna Checea, a ajuns vineri pe masa de operaţie a Spitalului de Copii 'Louis Ţurcanu' din Timişoara, după ce a fost muşcat de o haită de câini.
Potrivit Poliţiei Timiş, băiatul, care suferă de sindromul Down, a plecat singur acasă de la grădiniţă, pentru că bunica lui a întârziat, iar educatoarea nu a observat când micuţul a ieşit pe poartă.
Când şi-a dat seama că cel mic lipseşte, educatoarea a apelat la poliţie, moment în care şi paznicii unui fost CAP din apropiere au alertat serviciul de urgenţă 112, anunţând că un copil a fost muşcat de mai mulţi câini.
Copilul a fost transportat în stare foarte gravă la spital, având muşcături pe tot corpul. Poliţiştii au deschis o anchetă. AGERPRES/(AS - Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Au demarat lucrările de construcţie a noului corp de clădire al Spitalului de Copii Lucrările de extindere a spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Louis Ţurcanu' din Timişoara cu un nou corp de clădire au demarat luni, obiectivul urmând să fie finalizat în doi ani.
Timiş: În premieră naţională, Spitalul de Copii Timişoara va avea un centru pentru boli rare În premieră naţională, la Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' din Timişoara se va înfiinţa un centru de prevenire şi tratare a bolilor genetice rare invalidante încă în perioada prenatală, în proiect fiind atraşi aproape un milion de euro.
Timiş: Ecograf pentru depistarea precoce a patologiei şoldului la copil Patologia şoldului la copil va putea fi depistată din faza incipientă la Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' din Timişoara datorită unui ecograf de înaltă performanţă şi a unui sistem de artroscopie care au fost achiziţionate de spital în cadrul unui proiect.
Timiş: Marş de solidaritate cu bolnavii cu boli rare Aproape două sute de timişoreni au participat, joi, la un marş prin centrul Timişoarei, pentru a sensibiliza opinia publică în legătură cu problemele cu care se confruntă persoanele cu boli rare. Printre participanţi s-au aflat părinţi ai copiilor cu boli rare, pacienţi, medici, studenţi şi voluntari...
Timiş: Magistraţii au dispus începerea judecării fostului şef al CJAS, pentru spălare de bani şi alte infracţiuni Magistraţii Tribunalului Timiş au dispus, joi, începerea judecării unui dosar penal în care fostul şef al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş, Careba Călin Cristian, este inculpat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conflict de interese, conflict de interese în formă continuată...
Timiş: Centrul de Medicină Genomică al UMF 'Victor Babeş' va avea un Registru Naţional de Boli Rare Centrul de Medicină Genomică al Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Victor Babeş' Timişoara, împreună cu Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' din municipiu vor avea din acest an un Registru Naţional de Boli Rare, a anunţat, vineri, prof. univ. Maria Puiu, şeful disciplinei Genetică a Universităţii de...