Cele mai citite
 


Turcia: Erdogan infirmă că ar avea cancer, după operaţia de anul trecut
sâmbătă, 21 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul ministru turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat în ediţia de vineri a cotidianului popular Posta că nu suferă de niciun fel de cancer, în contextul în care o intervenţie chirurgicală la care a fost supus la sfârşitul lunii noiembrie 2011 punea sub semnul îndoielii starea sa de sănătate, transmite AFP.
'Nu, nu am avut cancer', a declarat Erdogan, în răspuns la întrebarea adresată de editorialistul Mehmet Ali Birand.

Premierul turc a indicat că, în cursul acelei intervenţii, i-au fost extraşi polipi intestinali şi nu a fost depistată nicio dovadă de cancer, afirmă Birand.

Erdogan a asigurat, între altele, că nu a căutat să ţină în secret acea operaţie. 'Am ieşit la 19h00 sau 20h00 într-o manieră foarte obişnuită şi m-am dus la spital. Orice persoană care şi-ar fi întors capul m-ar fi văzut' pe stradă, a adăugat şeful executivului de la Ankara.

Premierul turc, 57 de ani, a fost operat la 26 noiembrie la Istanbul, dar această personalitate omniprezentă în viaţa politică a Turciei şi-a întârziat în mai multe rânduri după aceea revenirea în funcţie, făcându-i pe turci să se întrebe despre starea sa de sănătate, inclusiv pe Facebook şi Twitter. El şi-a reluat activităţile oficial la 13 decembrie trecut.

'Doctorii au încă grijă de mine şi îmi spun să nu mă obosesc', a mai spus premierul turc, lider al Partidului Justiţiei şi Dezvoltării (AKP, descinzând din mişcarea islamistă), aflat la guvernare în Turcia din 2002.AGERPRES/(Lilia Traci)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Intervenţie chirurgicală salvatoare, cu refacere de os, la un pacient cu cancer osos O echipă pluridisciplinară de medici ai Clinicii de Chirurgie Vasculară - Departamentul de Microchirurgie Reconstructivă şi ai Clinicii de Ortopedie I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara au realizat o intervenţie chirurgicală complexă de reconstrucţie a membrului superior.
Timiş: Septuagenar cu cancer la prostată, operat cu succes printr-o intervenţie chirurgicală robotică O echipă complexă de chirurgi şi urologi de la Spitalul Judeţean Timişoara a efectuat, luni, prima operaţie cu un robot ultraperformant efectuată în cazul unui pacient de peste 70 de ani, diagnosticat cu cancer de prostată.
Cluj: Intervenţie chirurgicală transmisă în premieră mondială, în direct, în sistem 3D O echipă de medici români şi italieni a realizat, vineri, în premieră mondială, la Spitalul Municipal Clujana, o operaţie care a fost transmisă în direct, în sistem 3D. Astfel, o grupă de 30 de medici rezidenţi şi de studenţi au putut viziona, în timp real, ceea ce în mod normal nu vede decât chirurgul...
TrueBeam STx, lider mondial în lupta cu cancerul Vreme îndelungată, această maladie nu a cunoscut un remediu, poate tocmai pentru că suferința te învață să nu te dai bătut, să speri din toată inima și să devii mai bun. Un lucru e cert. Alături de cei bolnavi, medicii devin din ce in ce mai buni și încearcă să găsească metode eficiente și sigure de...
Braşov: Prima intervenţie chirurgicală de reconstrucţie mamară realizată la SCJU Prima intervenţie chirurgicală de reconstrucţie mamară finanţată integral de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate s-a efectuat miercuri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov, în cadrul subprogramului de reconstrucţie mamară, parte a programului naţional de oncologie.
Vasectomia nu creşte riscul de cancer de prostată (studiu) Vasectomia, o intervenţie chirurgicală la care apelează bărbaţii care nu doresc să aibă copii, nu creşte riscul de a face cancer de prostată, a anunţat, marţi, American Cancer Society, potrivit Mail Online.