Cele mai citite
 


Brăila: Încasările Spitalului Judeţean au crescut de aproximativ 20 de ori
marţi, 24 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Încasările Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila au crescut anul trecut de aproximativ 20 de ori, de la 50 mii lei câţi erau în noiembrie 2010, când instituţia a trecut în administrarea Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, la 900 mii lei la sfârşitul lui 2011, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
'Încasările au crescut, dar tot nu sunt mulţumit. Noi dorim ca, în următorii doi ani, prin deschiderea Ambulatoriului şi a tot ceea ce înseamnă partea de Imagistică, să ajungem până la o treime din totalul costuri generale ale spitalului. Planul meu în ceea ce priveşte investiţia în sănătate este până în iunie 2015 ', a declarat Stancu.
Preşedintele CJ a mai anunţat că Spitalul Judeţean de Urgenţă este 'stabilizat din punct de vedere financiar', fiind cu plăţile la zi, ba mai mult, în acest moment, se află în situaţia de a aloca fonduri şi pentru partea de investiţii.
'Ne gândim ca vizavi de spital, unde avem două cămine, să putem face, tot după modelul văzut în alte ţări, nişte camere, unde aparţinătorii să poată să stea câte zile vor, contra cost. Vom merge pe un cost social, nu vrem să ne îmbogăţim din asta', a mai spus Stancu.
Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 milioane de lei, a fost pe 19 noiembrie 2011 şi este ''luat cu asalt'' în acest moment de pacienţi.
'Ambulatoriul de la Spitalul Judeţean reprezintă un proiect spectaculos. Este dotat cu aparate de top pentru lumea medicală de astăzi. Proiectul a fost realizat pe bani europeni şi am achiziţionat cele mai bune aparate', a declarat Stancu. AGERPRES/ (A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Încasările Spitalului Judeţean de Urgenţă au crescut de la 50.000 de lei la 900.000 de lei Încasările Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila au crescut de la 50.000 de lei, câţi erau în noiembrie 2010, când instituţia a trecut în administrarea Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, la 900.000 de lei în noiembrie 2011, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean va deveni funcţional de la 1 decembrie Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie cu fonduri europene care se ridică la peste 42 de milioane de lei, inaugurat pe 19 noiembrie, va deveni funcţional de la 1 decembrie, potrivit declaraţiei făcute vineri de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu...
Brăila: CJ va investi anul acesta 30 milioane lei în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Brăila va investi anul acesta aproximativ 30 milioane lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru modernizarea şi dotarea secţiilor de Terapie Intensivă, Neurochirurgie, Pediatrie şi Cardiologie, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Spitalul Judeţean pregăteşte săli de operaţie, pe care să le închirieze contra cost Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pregăteşte săli de operaţie dotate cu aparatură de ultimă generaţie, pe care să le închirieze contra cost, medicilor din afara unităţii, care doresc să realizeze intervenţii chirurgicale, după cum a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Brăila...
Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila: Tomografele sunt folosite la limita lor maximă Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, dr. Mihail Iugulescu, afirmă, referitor la cele două computere tomograf de care dispune instituţia şi care s-au stricat la sfârşitul lunii ianuarie, că sunt folosite la limita lor maximă, acesta fiind, poate, şi motivul că au cedat în urmă cu câteva luni...
Brăila: Centru de excelenţă în chirurgia ORL, după inaugurarea celui de glaucom Consiliul Judeţean (CJ) Brăila are în derulare un proiect de înfiinţare, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a unui centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului dotat la standarde internaţionale, proiect care urmează după inaugurarea unicului centru de tratament complet al ...