Cele mai citite
 


Fotbal: Antrenorul Mircea Lucescu a fost externat
marţi, 24 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene de fotbal Şahtior Doneţk, a fost externat luni din Spitalul Universitar din Capitală, unde a fost internat în data de 6 ianuarie, în urma unui accident rutier.
Lucescu a mulţumit pentru atenţia acordată şi pentru felul cum a fost tratat de medici.
''Vreau să mulţumesc tuturor pentru interesul acordat acestui caz, care ar fi fost mai bine să nu existe. Nici dacă aş fi cucerit un trofeu internaţional important nu ar fi fost atâţia oameni să mă aştepte. Mulţumesc echipei de medici, care s-a comportat ireproşabil, de o manieră extraordinară, profesionistă, cu foarte multă atenţie, foarte multă generozitate. Ei m-au ajutat să revin într-un moment foarte greu. Este nejustificată neîncrederea faţă de medici în ţara noastră. Am avut un accident grav, cu multiple fracturi, dar sunt mulţumit de cum a decurs totul, dovadă şi recuperarea rapidă şi faptul că am ieşit azi din spital'', a afirmat Mircea Lucescu.
Tehnicianul a subliniat că vrea să revină ''cât mai repede pe terenul de fotbal". "Vineri mai am un control medical şi dacă voi avea acordul specialiştilor vreau să plec la echipa mea, Şahtior Doneţk. Am făcut mult efort fizic zilele acestea, iar singurul lucru cu care trebuie să fiu atent este să nu inhalez mult aer rece'', a menţionat antrenorul român.", a mai spus antrenorul român.
''Încerc să ajung la nivelul de efort pe care îl aveam înainte. Acum totul este în regulă. A fost foarte greu. Au fost multiple fracturi, extrem de periculoase. Am trecut bine peste prima parte, sper să fie la fel de bine şi la a doua parte. Cred că am avut o foarte mare voinţă. Vreau din nou să punctez, pentru că atâta neîncredere ce am citit în medicii români cred că este exagerată şi în afara oricărei discuţii. Comportamentul a fost excepţional'', a completat Lucescu.
Fostul internaţional a mărturisit că s-a gândit mereu la fotbal şi a conchis sec: ''Îmi pare rău că am lovit un tramvai care staţiona''.
Conf. dr. Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar, a declarat că pacientul este bine, va face recuperare, kinetoterapie şi va urma un tratament. Cât priveşte costurile spitalizării, conf. dr. Cătălin Cârstoiu a precizat că va fi făcut un decont şi acesta va fi achitat de pacient.
Întrebat despre o eventuală donaţie pe care ar dori să o facă patronul clubului ucrainean de fotbal Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, dr. Cârstoiu a afirmat că, dacă acesta o va face, donaţia este binevenită, dar a precizat că, deocamdată, nu are informaţii în acest sens. El a adăugat că au mai fost şi alţii care au făcut donaţii, acestea fiind în folosul tuturor pacienţilor.
Antrenorul Mircea Lucescu a fost internat la Spitalul Universitar din Capitală în 6 ianuarie, când, în urma unui accident rutier, maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un tramvai pe bulevardul Vasile Milea. Alături de Lucescu, în maşină se afla şi o altă persoană, care a fost rănită uşor.
Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene de fotbal Şahtior Doneţk, a fost operat cu succes pe 8 ianuarie, pentru îndepărtarea lichidului pleural acumulat în cavitatea toracică şi pentru fixarea coastelor fracturate.
O echipă multidisciplinară alcătuită din 11 medici a monitorizat permanent pacientul a cărui evoluţie a fost în mod constant favorabilă
Miliardarul Rinat Ahmetov l-a vizitat pe antrenorul Mircea Lucescu în perioada cât a fost internat de două ori, pe 8 şi 15 ianuarie. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Mircea Lucescu l-a aşteptat pe Rinat Ahmetov pe coridorul spitalului Antrenorul Mircea Lucescu l-a aşteptat duminică pe Rinat Ahmetov, patronul clubului ucrainean de fotbal Şahtior Doneţk, pe coridorul Spitalului Universitar de Urgenţă din Capitală, unde este internat tehnicianul român, conform site-ului oficial al grupării din ţara vecină.
Operaţia suferită de Mircea Lucescu a decurs bine Antrenorul de fotbal Mircea Lucescu a fost operat duminică după-amiază, la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde este internat de vineri în urma unui accident rutier, pentru că acumulase o cantitate mai mare de lichid în cavitatea toracică, intervenţia decurgând bine.
Fotbal: Nu este nevoie de operaţie, pentru Mircea Lucescu Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă şi nu este nevoie de o operaţie, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.
Fotbal: Evoluţia lui Mircea Lucescu este favorabilă Evoluţia antrenorului Mircea Lucescu este una favorabilă, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă din Capitală.
Doi răniţi în accidentul de la Tulcea, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar; unul dintre ei va fi operat Doi bărbaţi răniţi în accidentul de la Tulcea, în vârstă de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală.
Medicii despre starea de sănătate a lui Mircea Lucescu: Stabilă, nu este nevoie de operaţie Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă şi nu este nevoie de o operaţie, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.