Cele mai citite
 


Giurgiu: Fostul spital de boli infecţioase de la Singureni, transformat în cămin pentru bătrâni
marţi, 24 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul spital de boli infecţioase de la Singureni, din judeţul Giurgiu, desfiinţat anul trecut ca urmare a noilor prevederi din domeniul sănătăţii, a fost transformat în cămin pentru persoane vârstnice.
"Spitalul de boli infecţioase de la Singureni a fost desfiinţat şi se regăseşte acum în organizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, iar în clădirea în care acesta a funcţionat la Singureni am decis înfiinţarea unui cămin pentru persoane vârstnice. De aceea propunem astăzi numirea temporară a fostului director al spitalului de la Singureni ca director al căminului pentru persoane vârstnice de la Singureni", a declarat luni, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Giurgiu, preşedintele Dumitru Beianu.
Propunerea a fost votată în unanimitate de consilierii judeţeni, instituţia Consiliul Judeţean Giurgiu fiind şi cea care va asigura funcţionarea şi dotarea acestui cămin pentru persoane vârstnice pe care îl doreşte organizat cel puţin la nivelul căminului de bătrâni de la Mironeşti tot din judeţul Giurgiu.
Ministerul Sănătăţii şi-a luat angajamentul că va asigura pentru următorii trei ani salariile angajaţilor de la căminul pentru persoane vârstnice de la Singureni. AGERPRES/(A- Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Consiliul Judeţean a alocat aproape 600.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Giurgiu a alocat vineri, în cadrul unei rectificări bugetare, suma de 587.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă, care ar urma să fie utilizată inclusiv pentru realizarea unui plan de măsuri pentru prevenirea şi stingerea incendiilor.
Manager SJU Giurgiu: Achiziţionarea unui mamograf, aprobată de Consiliul Judeţean Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Giurgiu, Elena Dinu, a declarat marţi că lista de investiţii a spitalului pentru acest an a fost aprobată de Consiliul Judeţean şi astfel va putea fi achiziţionat şi un mamograf.
Giurgiu: Social democraţii susţin dotarea Spitalului Judeţean de urgenţă cu un mamograf Liderii PSD Giurgiu susţin dotarea Spitalului Judeţean de urgenţă cu un aparat de specialitate pentru depistarea cancerului la sân.
Spitalul de boli infecţioase de la Singureni - secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu Spitalul de Boli Infecţioase de la Singureni, judeţul Giurgiu, va fi secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, motiv pentru care consilierii judeţeni au aprobat joi, în şedinţă extraordinară, alocarea sumei de 380.000 de lei repartizată de Ministerul Sănătăţii pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii...
Giurgiu: Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă cere sprijinul CJ pentru remedierea situaţiei din instituţie Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Mihai Petre, a prezentat un raport Consiliului Judeţean, cerând sprijinul instituţiei pentru remedierea neajunsurilor existente în această unitate medicală.
Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu: Lipsa personalului, una din marile probleme ale instituţiei Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Elena Dinu, a declarat miercuri la o conferinţă de presă că lipsa personalului este una din marile probleme ale instituţiei şi a afirmat că este nevoie de modificarea Legii rezidenţiatului în Parlament, precizând că actuala lege nu ajută spitalele.