Cele mai citite
 


Brăila: A fost inaugurat Ambulatoriul de la secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean
joi, 26 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulatoriul secţiei de Obstetrică şi Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de peste 2,7 milioane lei, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, a fost inaugurat miercuri, investiţia urmând să deservească 11.000 de pacienţi pe an.
'Este un proiect pe care noi ni l-am dorit şi care completează investiţiile pe care Consiliul Judeţean le-a făcut în secţia de Obstetrică şi Ginecologie. CJ va continua să susţină eforturile, pentru ca acestă secţie să devină una care să servească nu numai brăilenii, ci şi pe cei din jurul Brăilei. Nu ne oprim aici cu lucrările. Acum se lucrează în curte pe banii Băncii Mondiale. Este vorba de 165 miliarde lei vechi, pentru a completa ceea ce înseamnă reabilitarea acestei secţii. Le-am spus oamenilor de specialitate să vină cu propuneri, pentru a îmbunătăţi zona naşterii, cu metode care sunt folosite în clinicile private', a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Proiectul a demarat în data de 29 iulie 2009, iar în data de 10 octombrie 2011 au fost recepţionate lucrările de reabilitare, amenajare şi modernizare a Ambulatoriului de Specialitate în cadrul proiectului 'Modernizarea Ambulatoriului de Specialitate Integrat în cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Brăila', până la această dată derulându-se procedura de achiziţie a aparaturii medicale.
Valoarea totală a proiectului este de 2.714.775,24 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 2.195.997,73 lei, investiţia realizându-se pe Axa prioritară 3 - Îmbunătăţirea infrastructurii sociale, Domeniul Major de Intervenţie 3.1 - 'Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate'.
Obiectivul general al proiectului vizează îmbunătăţirea calităţii serviciilor de asistenţă medicală din judeţul Brăila şi din regiune prin reabilitarea şi modernizarea Ambulatoriului de Specialitate Integrat în cadrul secţiei de Obstetrică şi Ginecologie Brăila.
Proiectul va contribui la îmbunătăţirea calităţii infrastructurii serviciilor de asistenţă medicală şi repartizarea teritorial-regională echilibrată a acestora pe teritoriul ţării, pentru asigurarea unui acces egal al cetăţenilor la serviciile de sănătate, contribuind astfel la obiectivul specific al programului. AGERPRES/(A, AS-Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Inaugurarea ambulatoriului de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Inaugurarea Ambulatoriului de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Brăila, proiect în valoare de peste 2,7 milioane lei, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, este programată miercuri, 25 ianuarie, după cum a anunţat Consiliul Judeţean (CJ) Brăila.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie Ambulatoriul de specialitate integrat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie, după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat pe 19 noiembrie Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 milioane de lei, va fi inaugurat pe 19 noiembrie, după cum a declarat vineri preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat în luna august Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, care are o valoare de peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat în luna august, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Fondurile Ambulatoriului Spitalului Judeţean, suplimentate cu peste 300 mii lei Fondurile pentru modernizarea Ambulatoriului de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila au fost suplimentate cu peste 300 mii lei, bani care vor veni pe parte de cofinanţare de la bugetul Consiliului Judeţean (CJ) Brăila.
Brăila: Centru de excelenţă în chirurgia ORL, după inaugurarea celui de glaucom Consiliul Judeţean (CJ) Brăila are în derulare un proiect de înfiinţare, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a unui centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului dotat la standarde internaţionale, proiect care urmează după inaugurarea unicului centru de tratament complet al ...