Cele mai citite
 


Sa ne curatam rinichii cu ajutorul patrunjelului
joi, 26 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Leacuri din batrani, Stiri
 

 
 
 
 
Anii trec si rinichii nostri filtreaza sangele inlaturand sarea, otravurile si alte lucruri nedorite care intra in corpul nostru.  

Cu timpul sarurile se acumuleaza si e nevoie sa-i curatam. 
 
Cum se face asta?  Este foarte simplu.
 
Luati un manunchi de patrunjel, aproximativ 1/2 kg radacini si spalati-l bine.
Apoi taiati in bucati mici, puneti-l intr-un vas, turnati apa curata (1, 5 l) peste el si fierbeti timp de 10 minute sau panca cand o treime din apa scade.
Lasati sa se raceasca, strecurati si puneti intr-o sticla curata pe care o veti pastra in frigider .
Beti pe stomacul gol un pahar pe zi, timp de 40 de zile si veti observa ca toata sarea si otrava acumulata in rinichi, inclusiv nisipul se elimina prin urina.
 
Patrunjelul este cunoscut ca cel mai bun tratament pentru rinichi si este natural!

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stomacul Stomacul – este un organ cavitar mobil, in forma de cimpoi sau litera „J”, reprezentand portiunea cea mai dilatata a tubului digestiv, cu rol de depozitare si digestie a alimentelor.
Diabetul si consumul de sare Legatura dintre diabet si consumul de sare este una indirecta, studiile dovedind ca ingerarea clorurii de sodiu (sarea de bucatarie) are efecte directe asupra tensiunii arteriale, ridicand-o, iar aceasta, la randul ei, este responsabila pentru multe din complicatiile pe care bolnavii de diabet...
Apa din bazin poate provoca astm şi cancer la vezică (studiu) Când transpiraţia şi urina se amestecă cu clorul, apa din bazin sau jacuzzi poate deveni toxică, iar riscul de a dezvolta anumite boli, ca astmul sau cancerul la vezică, creşte - este concluzia unui nou studiu, publicat în revista Environmental Science & Technology şi preluat de metronews.fr.
Atenţie la rinichi!: se îmbolnăveşte în tăcere Este mic, dar important, deoarece este ''măturătorul'' organismului nostru şi are sarcina să cureţe sângele. Dar se îmbolnăveşte des şi de multe ori în tăcere. Alţii mai rafinaţi vorbesc de organ excretor, pe baza numelui provenit din greaca veche, nephros, pentru a forma compuşi şi derivaţi. Rinichiul...
Contactul cu urina unui şobolan purtător de leptospiroză a condus la decesul unei persoane la New York Contactul cu urina unui şobolan purtător de leptospiroză a condus la decesul unei persoane şi la îmbolnăvirea altor două la New York, relatează Reuters.
DIETA PENTRU SANATATEA RINICHILOR Dieta este un component important al starii de sanatate. Educatia nutritionala cat si bunele obiceiuri alimentare sunt esentiale in mentinerea starii de sanatate. O dieta corecta si sanatoasa contribuie substantial la prevenirea bolilor si a mortii premature.