Cele mai citite
 


Ambulanţele nu pot interveni în judeţul Giurgiu din cauza drumurilor blocate de zăpadă
vineri, 27 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul de Ambulanţă Giurgiu nu poate răspunde solicitărilor din toate localităţile judeţului din cauza drumurilor blocate de zăpadă.
"Avem apeluri în aşteptare, dar, din păcate, nu putem ajunge acolo, singurele localităţi unde am putut interveni fiind în municipiul Giurgiu şi în localitatea Frăteşti situată în apropierea municipiului", a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, Rodica Cărăbaş.
Ea spune că, din fericire, apelurile în aşteptare nu sunt urgenţe grave.
Totodată, două ambulanţe care se întorceau de la intervenţii, fără pacienţi în ele, sunt blocate încă de miercuri seară la Vlaşin, dar membrii echipajelor au mâncare şi cafea şi s-au adăpostit în districtul de intervenţie al utilajelor din zonă. AGERPRES/(A-Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SABIF: 1.079 de solicitări înregistrate în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore 1.079 de solicitări, dintre acestea 710 au reprezentat urgenţe de cod roşu şi galben, a declarat luni pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.
Sudul ţării, aproape paralizat de zăpadă şi viscol (sinteză) Drumuri naţionale şi judeţene blocate, zeci de localităţi izolate, sute de maşini rămase înzăpezite, reţele de electricitate avariate, transport feroviar care se desfăşoară cu dificultate, curse aeriene anulate, şcoli închise - sunt consecinţele căderilor masive de zăpadă şi ale viscolului, care de mai...
CJSU Giurgiu: Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Stăneşti, a fost adus cu şenilata până la ambulanţă Reprezentantul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Giurgiu, Cristian Virag, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că un bărbat din localitatea Stăneşti, în vârstă de 64 de ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace şi care a spus că se simte rău, a fost adus, din cauza nămeţilor, cu şenilata...
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Bihor: Serviciul de Ambulanţă al Judeţului va avea un sistem de alertă în caz de catastrofe Managerul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă de bilanţ, că instituţia va implementa în ianuarie un sistem de alertare generală a angajaţilor, numit 'butonul roşu', folosit doar în situaţii de catastrofe sau calamităţi.
Brăila: Ambulanţele au intervenit în peste 30.000 de cazuri şi au parcurs peste 1,2 milioane km Personalul medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila a fost solicitat să intervină, de la începutul anului, în peste 30.000 de cazuri de urgenţe medicale, ambulanţele efectuând în total peste 1,2 milioane km.