Cele mai citite
 


Ambulanţele se deplasează cu greutate în judeţul Ilfov; un echipaj este blocat pe autostrada A1
vineri, 27 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov şi-a desfăşurat activitatea cu greutate în Bucureşti, însă probleme mari au fost în judeţul Ilfov, unde maşinile au rămas blocate şi a fost nevoie de ajutorul celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a se ajunge la cazuri, a declarat pentru AGERPRES , dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.
Ea a mai spus că pe autostrada A1 un echipaj este blocat la km 38 de miercuri seara de la ora 19,00, iar medicul a acordat asistenţă medicală celor care au rămas blocaţi pe autostradă.
Alis Grasu speră ca în cursul acestei zile să reuşească să deblocheze ambulanţa din această zonă.
Dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat pentru AGERPRES că din cauza condiţiilor de iarnă sunt probleme cu mai multe femei gravide pentru care echipajele au trebuit să meargă pe jos în judeţele Călăraşi, Ilfov şi Ialomiţa. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Raed Arafat: Asistenţa medicală de urgenţă este bine reglementată Bucureşti, 24 mai /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat afirmă că, în prezent, legislaţia permite existenţa unui sistem privat în asistenţa medicală de urgenţă sub o formă bine reglementată.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Programul de dotare cu elicoptere pentru asistenţa medicală de urgenţă continuă până în 2014 Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat a declarat vineri, la Târgu Mureş, că în cadrul asistenţei medicale de urgenţă, până în 2014, vor fi continuate investiţiile pentru dotarea cu elicoptere a celor opt puncte regionale.
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.