Cele mai citite
 


Buzău: Peste 400 de persoane rămase înzăpezite, salvate din nămeţi
vineri, 27 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 400 de persoane, dintre care 17 copii, aflate în trafic şi înzăpezite pe raza judeţului Buzău, au fost evacuate, în noaptea de miercuri spre joi, iar peste 100 au fost găzduite în sediul primăriei Mihăileşti şi la un han turistic.
''Din numărul total de persoane salvate, 17 au fost copii, printre care un copil de numai trei luni aflat blocat împreună cu familia în zona Mihăileşti. Toţi sunt în siguranţă la această oră'', a declarat, joi, pentru AGERPRES, prefectul Paul Beganu.
Potrivit sursei citate, punctele critice au fost atât în zona Mihăileşti, pe DN 2, cât şi în apropiere de Râmnicu Sărat, unde au fost blocate peste 60 de TIR-uri şi 100 de autoturisme.
Totodată, ISU Buzău, în cooperare cu forţe şi mijloace din cadrul S.A.J. Buzău şi Secţia Drumuri Judeţene, a acţionat pentru acordarea de asistenţă medicală de urgenţă şi transportul la Spitalul Judeţean a mai multor persoane bolnave, printre care un copil în vârstă de 5 ani suspect de peritonită din localitatea Racoviţeni.
La acţiune au participat peste 250 de lucrători ISU, poliţişti, jandarmi, precum şi 33 de soldaţi gradaţi profesionişti din cadrul unităţilor M.Ap.N. din garnizoana Buzău, iar Divizia 2 Infanterie ''Getica'' a trimis trei autocamioane cu tracţiune 6 x 6. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău:Alpinişti din Ungaria şi Cluj acordă asistenţă medicală în satele izolate Mai mulţi alpinişti pe schiuri veniţi din Ungaria şi din judeţul Cluj au venit în zona sud a judeţului Buzău pentru a acorda asistenţă medicală în satele izolate de nămeţi.
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare:
Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Victor Ponta: Asistenţa medicală de urgenţă românească se ridică la standarde pe care multe ţări le-ar dori Asistenţa medicală de urgenţă în România, în acest moment, se ridică la standarde pe care, probabil, alte ţări europene şi-ar dori să le aibă, a declarat, marţi, primul-ministru Victor Ponta, care a participat la ceremonia de dotare a SMURD cu un nou elicopter.
Bucureşti: Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Galaţi: Asistenţa medicală de urgenţă va avea patru noi staţii Asistenţa medicală de urgenţă la nivelul judeţului Galaţi va fi îmbunătăţită prin amenajarea unor noi sedii şi garaje de ambulanţă, a anunţat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa.