Cele mai citite
 


Codrin Ştefănescu: Delimitarea lui Traian Băsescu de PDL devine tot mai clară
vineri, 27 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Social-democratul Codrin Ştefănescu, secretar al Consiliului Naţional al PSD, consideră că discursul preşedintelui Traian Băsescu arată tot mai clar delimitarea acestuia de PDL, în particular, şi de coaliţia de guvernământ, în general.
"Discursul de aseară, sfidător în ansamblu, nu a adus nimic nou şi nu a promovat nicio soluţie din cele aşteptate de o populaţie din ce în ce mai nemulţumită, în contextul în care, puterea a suferit a patra înfrângere, în doar câteva zile: retragerea Legii sănătăţii; rechemarea doctorului Raed Arafat (...) în Ministerul Sănătăţii; anularea taxei auto; destituirea lui Teodor Baconschi (...) şi decizia CCR privind comasarea alegerilor. Toate acestea reprezintă eşecuri consecutive care au fost contabilizate, în primul rând, de preşedintele Băsescu", a declarat Codrin Ştefănescu, potrivit unui comunicat de presă remis, joi, AGERPRES.
Social-democratul a mai arătat că discursul şefului statului nu a cuprins nicio strategie pe termen scurt, preocuparea acestuia fiind pentru propria imagine.
"Pentru a-şi salva imaginea de 'preşedinte jucător', Traian Băsescu a decis aruncarea peste bord a oricărui 'balast' ce îngreunează vaporul puterii gata să se scufunde, în orice moment", a mai spus Ştefănescu.
În opinia politicianului PSD, discursul lui Traian Băsescu nu a reprezentat decât "un mesaj strict politic, extrem de cinic, bazat pe ideea 'cine nu este cu mine, este împotriva mea' ". AGERPRES/(AS - Cătălin Alexandru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ponta: Raed Arafat va primi o invitaţie de a reveni, într-un viitor guvern al USL, în funcţia pe care a părăsit-o Fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, va fi invitat în viitorul guvern USL să-şi reia funcţia pe care a părăsit-o astăzi, a declarat marţi preşedintele PSD, Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara.
Nicolae Bănicioiu (PSD): Traian Băsescu nu apără niciun stat de drept, ci camarila portocalie Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, nu apără niciun stat de drept, aşa cum a afirmat în prima conferinţă de presă din campania pentru referendum, ci ''camarila portocalie care a furat ţara'', a declarat, joi, deputatul social-democrat Nicolae Bănicioiu, preşedintele organizaţiei de tineret a PSD...
Liderii USL Bihor, îngrijoraţi de afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu pe tema resurselor minerale Senatorul PSD Ioan Mang, preşedinte al PSD Bihor, şi senatorul liberal Cornel Popa, liderul PNL Bihor, şi-au manifestat joi îngrijorarea faţă de afirmaţiile recente ale preşedintelui Traian Băsescu privind resursele minerale, un motiv pentru care opoziţia va depune, pe 17 aprilie, o moţiune de cenzură...
Ioan Chelaru, senator PSD: Protestele au arătat că sistemul condus de Traian Băsescu poate fi învins Protestele publice din ultimele zile au arătat că sistemul condus de Traian Băsescu poate fi învins, a declarat, joi, într-un comunicat de presă, senatorul Ioan Chelaru, vicepreşedinte al PSD.
PSD: Traian Băsescu şi-a propus să distrugă sistemul de sănătate românesc Departamentul de Sănătate al Partidului Social Democrat (PSD) îşi manifestă îngrijorarea faţă de demersul preşedintelui Traian Băsescu de reformare a sistemului de sănătate, acuzând că, de fiecare dată când şeful statului ''a pus ochii pe un sistem din această ţară, sub pretextul restructurării şi reformării...
Băsescu referindu-se la Arafat: Dacă nu găseşte înţelegere la MS, ori pleacă ministrul ori secretarul de stat Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, că Raed Arafat ar trebui să-şi înţeleagă misiunea de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, adăugând că ar trebui să-şi exprime opiniile privind noua lege a Sănătăţii, în primul rând, în interiorul MS, iar, dacă are un alt punct de vedere decât...