Cele mai citite
 


Comasarea spitalelor din judeţul Botoşani, aprobată de Guvern
vineri, 27 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Comasarea spitalelor din judeţul Botoşani a fost aprobată de Guvern, a declarat, joi, prefectul Cristian Roman.
Potrivit acestuia, Spitalul Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' a fuzionat cu Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie.
''Având un spital de o categorie superioară, poţi să faci un act medical superior şi de calitate, iar banii vin ca o consecinţă a acestui act superior. Avem medici, avem aparatură, avem tot ce ne trebuie pentru a face un act medical de calitate'', a afirmat Roman.
Consiliul Judeţean Botoşani şi-a dat acordul, în luna octombrie, pentru comasarea celor patru spitale, după ce aceeaşi iniţiativă a fost respinsă de trei ori.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati va fi încadrat în categoria a III-a de clasificare. AGERPRES/ (A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Comasarea spitalelor, aprobată de consilierii judeţeni Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" va prelua, prin comasare, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Psihiatrie, potrivit unei hotărâri adoptate, luni, de Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani.
Botoşani: Comasarea spitalelor, respinsă de consilierii judeţeni Comasarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani cu Spitalul de Copiii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie nu va avea loc, în urma votului negativ de joi dat de consilierii judeţeni.
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' ar putea deveni cel mai mare spital din ţară Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea deveni, în urma comasării cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, cel mai mare spital din ţară. Managerul instituţiei, medicul Ovidiu Mimor, a anunţat, joi, că noua organigramă a instituţiei, prevede existenţa...
Botoşani: Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie s-au desfiinţat Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie s-au desfiinţat, joi, ca entităţi juridice, urmare a comasării acestora cu Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati'.
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati ar putea fi retrogradat în categoria a V-a Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani ar putea pierde, de la 1 ianuarie 2012, statutul de spital de urgenţă, în cazul în care Consiliul Judeţean (CJ) nu va aproba, în şedinţa din 29 septembrie, comasarea acestuia cu Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi...
Botoşani: Peste 50 de lucrători din spitalele comasate au dat CJ în judecată Peste 50 de angajaţi TESA de la Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie din Botoşani au contestat, în instanţă, hotărârea Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani privind comasarea celor trei spitale cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.