Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Pacient transportat cu elicopterul la Bucureşti din cauza drumurilor înzăpezite
vineri, 27 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un pacient de la Spitalul Judeţean Târgovişte a fost transportat, joi, cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din capitală, din cauză că drumurile spre Bucureşti sunt greu accesibile din cauza înzăpezirii.
''Este vorba despre un pacient care necesită transferul la un spital din capitală, dar din cauza viscolului şi a drumurilor blocate, de aseară (n.r. miercuri seara), de când a venit, nu am reuşit să facem transportul. Abia astăzi (n.r. joi) am primit acordul de la SMURD că numai cu elicopterul se poate face transportul. Are o hemoragie digestivă şi este nevoie de o intervenţie endoscopică'', a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean Târgovişte, Carmen Marcu.
Drumurile de acces Târgovişte-Bucureşti au fost blocate în ultimele 24 de ore din cauza viscolului şi zăpezii, astfel că singura soluţie pentru pacientul respectiv a fost transportul cu elicopterul SMURD. AGERPRES/(A-Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Un elicopter SMURD a transportat un tânăr la Bucureşti, după ce a căzut cu motocicleta Un tânăr de 25 de ani din Prahova a fost transportat cu un elicoper SMURD la un spital din Capitală, sâmbătă, după ce a căzut cu o motocicletă de cross şi s-a lovit puternic de un brad, accident produs în zona montană dâmboviţeană.
Dâmboviţa: Un elicopter SMURD a transportat la spital un copil de doi ani, căzut într-o piscină Un băiat de doi ani din comuna dâmboviţeană Bilciureşti a fost transportat, vineri, cu un elicopter SMURD la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' din Bucureşti, după ce a căzut în piscina din curtea casei în care locuieşte.
Dâmboviţa: Anchetă la Spitalul Judeţean Târgovişte după ce un tânăr a murit de gripă AH1N1 Conducerea Spitalului Judeţean Târgovişte a dispus o anchetă internă, după ce un tânăr de 27 de ani a murit din cauza gripei AH1N1, cunoscută popular sub denumirea de gripă porcină.
Dâmboviţa: Aparatură medicală de opt milioane de euro pentru Spitalul Judeţean Târgovişte Spitalul Judeţean Târgovişte va fi dotat cu aparatură medicală în valoare de aproximativ opt milioane de euro, printre achiziţii fiind un tomograf şi un aparat RMN, a anunţat, joi, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu.
Dâmboviţa: Lipsă de medici la Spitalul Judeţean Târgovişte; aproape 100 de posturi sunt vacante Spitalul Judeţean Târgovişte se confruntă cu o mare deficienţă de medici, fiind vacante 97 de posturi, iar cea mai gravă situaţie este la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii medicale, Claudiu Dumitrescu.
Dâmboviţa: Restricţii de vizitare a bolnavilor la Spitalul Judeţean Târgovişte, în condiţiile creşterii numărului cazurilor de viroze şi gripă La Spitalul Judeţean Târgovişte, din cauza numărului de crescând de cazuri de gripă şi viroze, s-au luat măsuri excepţionale în privinţa vizitelor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.