Cele mai citite
 


Ioan Dascălu: MAI are peste 1.500 de angajaţi, aproape 500 de autospeciale şi autovehicule în teren
vineri, 27 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) are în prezent pe teren 1.576 de angajaţi, precum şi 484 de autospeciale şi autovehicule, a afirmat joi, într-o conferinţă de presă, secretarul de stat în MAI Ioan Dascălu.
"În ceea ce priveşte mijloacele care sunt în acest moment, mijloacele auto şi utilajele care acţionează, pot să vă spun că MAI are 484 de autospeciale şi autovehicule în teren în acest moment iar împreună cu forţele celorlalte ministere adunăm un număr de 1.515 autospeciale, utilaje de deszăpezire şi vehicule", a declarat Dascălu.
Întrebat de presă dacă s-au înregistrat decese din cauza situaţiei meteorologice nefavorabile, subsecretarul de stat Raed Arafat a negat.
"Este vorba de două cazuri (de deces - n.r.), care nu se corelează cu situaţia asta neapărat, deci, un caz care a fost adus la un spital din zona Bucureştiului de către un microbuz şi un caz care a avut loc la Vrancea - o persoană care a intrat în microbuz şi căreia i s-a făcut rău", a precizat doctorul Raed Arafat. AGERPRES (A - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: Până la această oră nu s-au înregistrat decese din cauza condiţiilor meteorologice Nu există informaţii despre vreun deces înregistrat din cauza condiţiilor meteorologice, a declarat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat într-o conferinţă de presă după şedinţa Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă organizat joi dimineaţă la sediul Ministerului Administraţiei...
Raed Arafat: Serviciile de ambulanţă, dotate în 2013 cu aproape 200 de autospeciale Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat a declarat, miercuri, la Constanţa, că serviciile judeţene de ambulanţă sunt dotate pe parcursul anului 2013 cu aproape 200 de autospeciale, după ce anul trecut acestora le-au fost distribuite 53 de maşini.
Raed Arafat: 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge în jurul orei 12,00 Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a informat marţi, într-o conferinţă de presă, că în jurul orei 12,00 erau 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge sau unde se va sosi cu mare întârziere.
Raed Arafat afirmă că mai sunt cazuri medicale la care accesul e dificil în mai multe judeţe Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că mai sunt cazuri medicale la care accesul este dificil, înregistrându-se probleme probleme în judeţele Buzău, Călăraşi, Vaslui, Vrancea.
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) În cursul dimineţii zilei de 15 decembrie 2015, a murit, la Spitalul de Arşi, încă o victimă a incendiului care a avut loc în data de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv, bilanţul deceselor ridicându-se, astfel, la 62 de persoane.
Elena Udrea şi Raed Arafat, aşteptaţi la recepţionarea unor autospeciale pentru situaţii de urgenţe neacoperite Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea şi secretarii de stat Raed Arafat şi Mihai Capră, sunt aşteptaţi, sâmbătă, la Iaşi, pentru a lua parte la recepţionarea primelor