Cele mai citite
 


Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, în vizită în judeţul Sălaj
vineri, 27 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Modul în care au fost investiţi banii alocaţi de Ministerul Sănătăţii pentru modernizarea unor secţii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, dar şi problemele cu care se confruntă sistemul medical din judeţul Sălaj îi vor fi prezentate vineri, ministrului de resort Ladislau Ritli, cu prilejul unei vizite oficiale în acest judeţ.
"Ministerul a alocat anul trecut 860.000 de lei pentru modernizarea secţiilor de Terapie Intensivă şi Oncologie de la Spitalul Judeţean, iar ministrul Sănătăţii doreşte să vadă cum s-au realizat lucrările şi, de altfel, cum se desfăşoară întregul proiect de reabilitare a unităţii spitaliceşti. De asemenea îi vor fi prezentate şi nevoile judeţului privind dotarea cu aparatură medicală sau alte investiţii care sunt necesare pentru modernizarea unităţilor spitaliceşti pntru a oferi servicii de calitate pacienţilor", a declarat joi, pentru AGERPRES, Alexandru Vegh, prefectul judeţului.
Programul vizitei ministrului include şi vizite la fundaţiile non-profit "Centrul pilot de referinţă pentru boli rare NoRo" şi Centrul de recuperare, tratament şi îngrijire "Acasă" şi Spitalul de Boli Cronice Crasna, alături de întâlniri cu directorii de spitale şi reprezentanţii administraţiilor locale care au în administrare unităţi medicale cu paturi. AGERPRES/(A-Sebastian Olaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Modernizarea secţiei de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost modernizată şi dotată cu paturi noi, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproape un milion de lei.
Sălaj: Proiecte de reabilitare şi dotare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Extinderea, reabilitarea şi dotarea ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, respectiv dotarea cu aparatură medicală a celei mai mari unităţi spitaliceşti din Sălaj sunt două dintre proiectele aprobate vineri de consilierii judeţeni, valoarea totală a investiţiilor...
Sălaj: Dotări pentru Spitalul Judeţean Zalău printr-o investiţie privată Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost dotată cu mobilier specific de terapie intensivă, iar Laboratorul de Radiologie şi Imagistică medicală a fost dotat cu echipament medical printr-o finanţare de circa 350.000 de lei din partea unei companii private, potrivit unei informări...
Sălaj: Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean, reabilitată cu fonduri europene şi cu sprijinul unei companii private La Spitalul judeţean de urgenţă Zalău s-au finalizat lucrările de modernizare ale Secţiei de Pediatrie, realizate în cadrul unui proiect european ce vizează modernizarea întregii unităţi spitaliceşti.
Sălaj: Dotare cu echipamente medicale de patru milioane de lei pentru Spitalul Judeţean Primul aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică - IRM, un videobronhoscop, o staţie centrală de monitorizare şi monitoare pacienţi şi ecografe sunt câteva dintre noile dotări ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, achiziţionate printr-o finanţare asigurată de Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj.
Sălaj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, reabilitat cu 7,5 milioane de lei Un proiect de extindere şi reabilitare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în valoare totală de 7,5 milioane de lei, a început în această lună, investiţia fiind realizată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Sălaj.