Cele mai citite
 


PRESUMAR INFORMAŢII DIN JUDEŢE - 27 IANUARIE 2012
vineri, 27 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
PARTIDE:
- Conferinţe de presă:
* PDL Tulcea (11,30)
* PSD Tulcea (13,00)

ADMINISTRAŢIE:
- Şedinţe ale Consiliului Judeţean
* Tulcea (10,00)
* Gorj (10,00)
- Întâlnirea prefectului judeţului Gorj cu managerii de spitale din judeţ la Spitalul Orăşenesc Turceni (10,00)

JUSTIŢIE:
- Conferinţă de presă prilejuită de desfăşurarea lucrărilor Adunării Generale a judecătorilor de la Judecătoria Timişoara (Curtea de Apel Timişoara)

SOCIAL:
- Studenţii medicinişti protestează în Piaţa Unirii din Iaşi, pentru a trage un semnal de alarmă asupra problemelor sistemului medical românesc (19,00)
- Sindicaliştii din cadrul Federaţiei Naţionale a Muncii protestează în Piaţa Prefecturii din Târgu-Jiu (16,00)

AGERPRES
Redacţia Informaţii din Judeţe
Redactor-şef: Ştefan GABREA (GAB)
tel.: 021/207.61.12, 021/207.61.19, fax: 021/207.62.01
e-mail: stiri@agerpres.ro
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Studenţii medicinişti de la UMF Gr. T Popa, consiliaţi în vederea alegerea specializării Peste 450 de studenţi din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr.T. Popa' Iaşi vor fi consiliaţi în cadrul Centrului MedVISE în vederea construirii carierei profesionale, în cadrul proiectului european 'Consiliere profesională în specializările medicale pentru o carieră de succes'.
Iaşi: Studenţii medicinişti au dezbătut condiţia medicului în România Peste o sută de studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie Gr.T.Popa din Iaşi au participat sâmbătă după-amiază la o dezbatere cu tema "Condiţia medicului în România".
Studenţii medicinişti vor rezidenţiat descentralizat şi subiecte unice Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, s-a întâlnit marţi cu reprezentanţii Federaţiei Asociaţiilor Studenţilor la Medicină, ocazie cu care tinerii medici au solicitat desfăşurarea descentralizată a concursului de rezidenţiat în cele şase centre universitare, dar şi subiecte unice.
Iaşi: Burse pentru studenţii medicinişti în cadrul proiectului MedCAREER Peste 700 de burse în valoare de 800 de lei sunt acordate studenţilor ce au parcurs etapa de consiliere on-line şi de grup în cadrul proiectului MedCAREER derulat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" Iaşi, prin intermediul Facultăţii de Medicină Dentară
Iaşi: Studenţii medicinişti, consiliaţi profesional Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie Grigore T. Popa din Iaşi a anunţat, miercuri, că 85 la sută dintre studenţi şi 88,2 la sută dintre rezidenţi consideră că activităţile de consiliere şi orientare profesională sunt necesare pentru alegerea specializării potrivite şi pentru a descoperi alte...
Studenţii medicinişti vor protesta marţi, în Piaţa Unirii din Iaşi Studenţii medicinişti vor protesta marţi, de la ora 20,30, în Piaţa Unirii din Iaşi, pentru a trage un semnal de alarmă asupra problemelor sistemului medical românesc.