Cele mai citite
 


Raed Arafat: Un bărbat blocat în nămeţi la Adunaţii Copăceni şi-a pierdut viaţa
vineri, 27 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat blocat în nămeţi în localitatea Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, şi-a pierdut viaţa din cauza hipotermiei, însă femeia care îl însoţea a fost salvată, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
"Cât despre cazul de la Adunaţii Copăceni, acolo au fost găsite două persoane în hipotermie severă într-o maşină care era acoperită de nămeţi. S-a reuşit salvarea unei femei care a fost în maşină şi a fost deja transferată la Spitalul Bagdasar din Bucureşti, iar a doua persoană din păcate nu a putut fi salvată, s-a deplasat acolo echipaj SMURD, dar nu s-a reuşit salvarea, era considerată că e decedată de mai mult timp", a declarat Raed Arafat.
În altă ordine de idei, el a spus că elicopterul a intervenit la Târgovişte şi a salvat o persoană cu hemoragie digestivă, care a fost dusă la Bucureşti.
"Avem acuma cazuri blocate încă în judeţul Călăraşi la care se ajunge greu, ce au apărut în ultimele două ore, mai avem în judeţul Tulcea o ambulanţă blocată care a apărut recent şi în judeţul Vrancea o ambulanţă blocată. Se lucrează pe deblocarea lor şi să ajungă pacienţii la spital", a adăugat Raed Arafat. AGERPRES /(A - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge în jurul orei 12,00 Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a informat marţi, într-o conferinţă de presă, că în jurul orei 12,00 erau 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge sau unde se va sosi cu mare întârziere.
Raed Arafat afirmă că decesul persoanei de la Tulcea nu poate fi pus pe seama condiţiilor meteo Decesul persoanei de la Tulcea nu poate fi pus pe seama condiţiilor meteo, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
Raed Arafat: Până la această oră nu s-au înregistrat decese din cauza condiţiilor meteorologice Nu există informaţii despre vreun deces înregistrat din cauza condiţiilor meteorologice, a declarat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat într-o conferinţă de presă după şedinţa Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă organizat joi dimineaţă la sediul Ministerului Administraţiei...
Raed Arafat: Serviciile de ambulanţă, dotate în 2013 cu aproape 200 de autospeciale Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat a declarat, miercuri, la Constanţa, că serviciile judeţene de ambulanţă sunt dotate pe parcursul anului 2013 cu aproape 200 de autospeciale, după ce anul trecut acestora le-au fost distribuite 53 de maşini.
Raed Arafat: Serviciile judeţene de ambulanţă nu de desfiinţează, va fi comandă unică, pentru un mod de lucru integrat Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat a declarat vineri, la Târgu Mureş, că prin regionalizarea serviciilor de ambulanţă de la nivelul ţării, serviciile judeţene nu vor fi desfiinţate, însă va fi gândită o comandă unică pentru a exista un mod de lucru integrat.
Peste 1.000 de autovehicule sunt blocate în trafic, multe drumuri naţionale şi judeţene închise în continuare Peste 1.000 de autovehicule sunt încă blocate pe autostrăzi, drumuri judeţene şi drumuri naţionale din cauza zăpezii şi a condiţiilor meteo nefavorabile din ultimele 36 de ore, autostrăzile A1, A2 şi A4 sunt în continuare blocate şi mai multe drumuri judeţene şi comunale, a declarat, vineri, pentru AGERPRES...