Cele mai citite
 


Vaslui:Un copil a ajuns în stare gravă la spital cu arsuri pe corp
vineri, 27 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil în vârstă de trei ani din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, a ajuns, joi la amiază în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul III pe faţă, mâini şi torace.
Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui incidentul s-a petrecut în momentul în care copilul a fost lăsat nesupravegheat şi a aruncat spirt în focul din sobă.
'În urma investigaţiilor medicale, s-a constatat că băieţelul a suferit arsuri de gradul I, II şi III pe 40 la sută din suprafaţa corpului, fiindu-i afectate faţa, mâinile şi toracele. Din cauza stării grave în care se afla, am luat decizia transportării pacientului la o clinică de specialitate din Iaşi de unde, ulterior, să fie transferat la Bucureşti sau Târgu-Mureş', a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Doina Spiru. AGERPRES/(AS-Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Bărbat în stare gravă, transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat marţi elicopterul SMURD pentru transportul unui pacient din localitatea Vutcani la clinica de neurochirurgie din Iaşi.
Vaslui: Minoră în stare gravă la spital după ce a suferit mai multe arsuri O fată de 13 ani, din localitatea Fundu Văii, judeţul Vaslui, a fost transportată, miercuri, în stare foarte gravă la Spitalul de copii 'Sfânta Maria' din Iaşi cu arsuri de gradele 2 şi 4 pe faţă, pe membrele inferioare şi superioare.
Vaslui: Copil aflat în stare gravă după ce s-a opărit cu apă fierbinte O fetiţă în vârstă de doi ani din localitatea Siliştea, judeţul Vaslui, a ajuns în stare critică cu arsuri vineri la Spitalul Municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad.
Vaslui: Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce şi-a dat foc Un bărbat de 31 de ani din localitatea Ibăneşti, judeţul Vaslui, a ajuns la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, cu arsuri de gradele II şi III pe tot corpul, după ce şi-a dat foc singur.
Vaslui: Nou-născut transportat cu elicopterul la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat luni dimineaţă elicopterul SMURD de la Iaşi pentru a transporta la un spital de specialitate un nou-născut cu malformaţii congenitale.
Vaslui: Activitatea de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, afectată după ce o salvare a fost distrusă într-un accident Activitatea de la Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui este afectată după ce o salvare a fost distrusă la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unui accident de circulaţie.