Cele mai citite
 


expoMedika 2012 - Am incheiat parteneriatul cu Societatea Romana de Cardiologie, SRC
vineri, 27 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Societatea Romana de Cardiologie va sunstine in cadrul expoMedika 2012, timp de o zi intreaga (8 iunie 2012), conferinte specializate, acreditate cu puncte EMC gratuite pentru cadrele specializate.

Prima tematica anuntata este IMAGISTICA BOLILOR VALVULARE (Directori de curs: Conf. Dr. Adriana Ilieşiu, Dr.B.A.Popescu). - http://www.cardioportal.ro/pdf/manifestari-SRC-2012.pdf
 
Parteneriatul cu Societatea Romana de Cardiologie reprezinta o invitatie pentru toate companiile specializate in aparatura de imagistica si cardiologie de a participa la expoMedika 2012 pentru a interactiona cu specialistii din domeniu.
 
De asemenea avem placerea sa va anuntam parteneriatele cu urmatoarele asociatii medicale:
 
·         Societatea Nationala de Medicina a Familiei/ Medicina Generala (SNMF/ MG) – vor sustine workshopuri specilizat in zilele 7 si 8 iunie la expoMedika 2012.
·          Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMMR), filiala București – vor sustine conferinte specializate.
·          Asociatia Furnizorilor de Produse Medicale (AFPM)
·          Alianta Pentru Sanatate din Romania (APSR)
 
Suntem in curs de derulare si definitivare a parteneriatelor in vederea sustinerii de conferinte cu:
·          Societatea Romană de Radiologie si Imagistică Medicală (SRIM)
·          Societatea Romană De Chirurgie (SRC)
·          Societatea Romană de Medicină de Laborator (SRML)
·          Societatea Romana de Pediatrie (SRPED)
·          Societatea Romană de Medicină Internă (SRMI)
·          Ordinul Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor în Sistemul Sanitar Din România (OBBCSSR)
·          Colegiul Medicilor București (CMB)
·          Societatea de Rezonanta Magnetica In Medicina din Romania (SRMMR)
·          Societatea de Imagistica Musculo-Scheletala din Romania (SIMSR)
·          Societatea Romana de Medicina Nucleara (SRMN)
·          Societatea Romana de Imagistica a Sanului (SRIS)
 
expoMedika 2012 reprezinta primul proiect medical din SE Europei care angreneaza cele mai importante asociatii medicale din Romania in vederea sustinerii de conferinte si workshop-uri, prezentari si dezbateri privind organizarea, reformarea si managementul in unitatile sanitare , expunere de aparatura si tehnologie de ultima generatie precum si gala umanitara.
 
Pentru inscrieri si informatii suplimentare, va stam la dispozitie la:
Tel./Fax: 0040-21 231 24 37 / 0040-21 231 91 84, E-mail: office@dk-expo.ro
Organizator, DK EXPO

expoMedika 2012

Eveniment specializat de aparatura medicala, tehnologii si servicii medicale,

Bucuresti, Palatul Parlamentului, 5 - 8 iunie 2012

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Manifestari stiintifice in cadrul expoMedika 2012 Creditari EMC gratuite pentru cadrele specializate. Acces liber.
MedLife a preluat centrul de imagistică medicală Prima Medical din Craiova MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a preluat integral centrul de imagistică medicală, Prima Medical, din Craiova, aceasta fiind cea de-a treia tranzacţie iniţiată de MedLife în 2015, după ce a preluat pachetul majoritar de 55% din grupul de firme SAMA & Ultratest din Oltenia...
Sălaj: Aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău Un performant aparatul de imagistica prin rezonanţă magnetică - IRM a fost dat în funcţiune la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, în cadrul unui amplu program de dotare cu aparatură medicală, finanţat de Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj.
EXPOMEDIKA – UN PAS ÎNAINTE PENTRU SISTEMUL MEDICAL ROMÂNESC Vă invităm între 2 şi 4 iunie, orele 10:00 – 18:00 la Palatul Parlamentului din Bucureşti pentru întâlnirea anuală a reprezentanţilor domeniului medical. Acces Gratuit la expoziţie, Acces Gratuit la conferinţele ştiinţifice şi Acreditari EMC Gratuite – toate la expoMedika 2011.
EXPOMEDIKA – UN PAS ÎNAINTE PENTRU SISTEMUL MEDICAL ROMÂNESC Între 5 şi 8 iunie la Palatul Parlamentului se desfăşoară cel mai important eveniment dedicat sistemului medical dinRomânia – expoMedika. Programul de vizitare este între orele 10:00 – 18:00. Accesul este liber iar conferinţele medicale sunt cotate cu puncte EMC gratuite pentru cadrele medicale.
Centrul Medical Nova Vita a investit două milioane de euro într-un nou centru de imagistică medicală Centrul Medical Nova Vita, cel mai mare spital privat din Transilvania, a investit două milioane de euro într-un nou centru de imagistică medicală, unitatea dotată cu echipamente inovatoare de la GE Healthcare urmând să deservească lunar aproximativ 600 de pacienţi, au anunţat, marţi, reprezentanţi ai...