Cele mai citite
 


Alte două elicoptere MAI în misiune de salvare
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alte două elicoptere ale Ministerului Administraţiei şi Internelor vor decola, vineri dimineaţă către Coţofanca şi Gălbinaşi pentru a transporta două femei lăuze care au nevoie de îngrijiri medicale
Potrivit unui comunicat remis AGERPRES un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie (IGAv) din cadrul MAI a decolat în această dimineaţă, în jurul orei 09.55, cu destinaţia Gălbinaşi, judeţul Călăraşi, pentru a transporta la Bucureşti o femeie lăuză care are nevoie de îngrijiri medicale.
În funcţie de solicitările medicale din zonă elicopterul va interveni şi în alte localităţi din judeţ. De asemenea, elicopterele IGAv vor transporta, în cursul zilei de vineri, alimente şi apă în zonele izolate din Călăraşi.
Primul elicopter al MAI a decolat vineri dimineaţa şi transportă o femeie însărcinată din localitatea Budeşti, Călăraşi, la Bucureşti. AGERPRES/(AS - Mihai Simionescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MApN a transportat 496 de tone de alimente haine şi apă către populaţia din 114 localităţi Ministerul Apărării Naţionale a transportat, până joi la prânz, 496 de tone de alimente, haine şi apă, cu elicoptere şi autocamioane militare, către populaţia din 114 localităţi, situate în judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Teleorman, Vrancea, Dâmboviţa şi Galaţi, în baza solicitărilor...
Elicoptere MAI în misiuni de salvare Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) a decolat, vineri, din Bucureşti cu destinaţia Olteniţa, judeţul Călăraşi, pentru a prelua doi bolnavi care au nevoie de dializă.
Elicoptere MAI, în misiuni de salvare Un elicopter SMURD al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI a decolat, sâmbătă dimineaţa, din Bucureşti cu destinaţia Craiova, pentru a prelua un pacient aflat în stop cardiorespirator, după un infarct miocardic resuscitat, informează un comunicat de presă al Direcţiei Informare şi Relaţii...
Elicopter MAI în misiune de salvare în judeţul Buzău Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie (IGAv) din Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) a decolat din Bucureşti cu destinaţia Buzău, pentru a prelua şi transporta la un spital din Bucureşti un nou născut cu probleme medicale, informează un comunicat al MAI, remis AGERPRES.
Pompierii militari, în misiuni de ajutorare a populaţiei Un elicopter SMURD al Inspectoratului General de Aviaţie efectuează o misiune de salvare în localitatea Budeşti, judeţul Călăraşi, pentru a transporta la Bucureşti o gravidă de 27 de ani, se arată într-un comunicat al IGSU transmis vineri AGERPRES.
Primul elicopter achiziţionat de Ministerul Sănătăţii pentru misiuni de salvare Ministerul Sănătăţii a achiziţionat un elicopter EC 135 pentru acordarea asistenţei de urgenţă în zone defavorizate operate de SMURD. Aparatul va fi funcţional începând din prima parte a anului viitor.