Cele mai citite
 


Argeş: Copil de şapte luni în stare gravă - transportat la Bucureşti cu elicopterul
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil în vâstă de şapte luni din oraşul Mioveni, care a fost resuscitat în urma unui stop cardio-respirator şi a fost transportat la Spitalul de pediatrie din Piteşti, va fi transferat vineri cu un elicopter la o unitate medicală din Bucureşti.
Copilul, cunoscut cu probleme cronice de sănătate, a făcut febră şi convulsii şi a fost dus de părinţi la spitalul din Mioveni, unde a intrat în stop cardio-respirator, a precizat directorul adjunct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, doctorul Tudor Ionescu.
"Micuţul a fost resuscitat, intubat şi a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Întrucât cazul este unul complex, s-a decis transferarea pacientului la o unitate specializată din Bucureşti", a arătat doctorul Ionescu.
Copilul urmează să fie transportat la Bucureşti cu un elicopter SMURD. AGERPRES/(AS-George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Un copil de doi ani este în stare gravă după ce a ingerat o substanţă toxică Un copil în vârstă de doi ani, aflat în stare gravă după ce a ingerat o substanţă toxică, va fi transferat sâmbătă cu un elicopter SMURD de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti la o unitate medicală din Bucureşti.
Argeş: Un elicopter SMURD care transporta pacienţi la Bucureşti a aterizat la Piteşti, din cauza ceţii Un elicopter SMURD a făcut joi două curse până la Piteşti, deşi trebuia să ajungă la Bucureşti cu doi pacienţi.
Argeş: Nou-născut aflat în stare gravă, transportat cu elicopterul la Bucureşti Un nou-născut aflat în stare gravă a fost preluat miercuri de un elicopter SMURD de la Piteşti şi a fost transportat la un spital din Bucureşti, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.
Argeş: Un elicopter SMURD care transporta un pacient spre Bucureşti a aterizat la Piteşti Un elicopter SMURD care transporta un pacient către Spitalul Universitar din Capitală a aterizat la Piteşti, joi, din cauza ceţii care reducea vizibilitatea la Bucureşti.
Copilul intoxicat din judeţul Argeş a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu Un copil în vârstă de doi ani, din Piteşti, aflat în stare gravă după ce a ingerat o substanţă toxică, a ajuns cu un elicopter SMURD la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" din Capitală.
Copii bolnavi din cauza unei bacterii sunt internaţi la Spitalul Marie Curie; unul a murit Şapte copii - unul din Bucureşti, şase din Argeş - sunt internaţi la Spitalul "Marie Curie" în stare gravă din cauza unei bacterii, iar un alt copil a murit din aceeaşi cauză, au declarat, pentru AGERPRES, surse medicale.