Cele mai citite
 


Buzău: Un copil de trei luni, dus cu elicopterul la un spital din Capitală
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI a preluat vineri din Buzău un copil de trei luni, cu probleme medicale, pentru a-l transporta la un spital din Capitală.
"Copilul în vârstă de 3 luni a fost operat pe cord la vârsta de două săptămâni şi a fost adus la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului în şoc toxico-septic. Acesta a fost stabilizat de medici, dar are nevoie de o intervenţie medicală de urgenţă", a declarat pentru AGERPRES managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, dr. Dorel Nicolescu.
De asemenea, elicopterul a preluat cinci pacienţi din comunele Gălbinaşi, judeţul Buzău, şi Coţofanca, din judeţul Călăraşi, dintre care doi copii. AGERPRES/ (AS - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău:Trei persoane cu urgenţe medicale, preluate pe calea aerului Trei persoane cu urgenţe medicale din trei localităţi izolate din judeţul Buzău au fost preluate miercuri cu un elicopter din cadrul Unităţii Speciale de Aviaţie a MAI.
Buzău:Minora accidentată pe trecerea de pietoni, transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul Bagdasar-Arseni Minora în vârstă de 16 ani, lovită vineri, de un autoturism, pe trecerea de pietoni, în timp ce mergea la şcoală, se află în stare critică şi a fost transferată cu un elicopter elicopter SMRD la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, a declarat pentru AGERPRES directorul de îngrijiri medicale al Spitalului...
Buzău: Un tânăr a decedat la UPU a Spitalului Judeţean; ar fi consumat droguri Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. El ar fi consumat droguri.
Buzău: Un număr de 100 de posturi, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Aproximativ 400 de persoane participă miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru ocuparea a 100 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, brancardieri şi îngrijitoare.
Buzău:Dosar penal pentru agenţii unei firme de intervenţie care au bătut însoţitorul unei bolnave Trei agenţi ai unei firme de intervenţie din Buzău s-au ales miercuri cu dosar penal după ce marţi seara au bătut însoţitorul unei bolnave care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: 100 de urgenţe rezolvate pe cale aeriană, cu antemergătoare şi cu şenilate, în perioada codurilor Un număr de 100 de cazuri de urgenţe medicale au fost rezolvate în judeţul Buzău în perioada 25 ianuarie - 3 februarie, pe cale aeriană, cu ajutorul antemergătoarelor sau a şenilatelor, reiese din datele ISU Buzău.