Cele mai citite
 


Echipajele Serviciului de Ambulanţă vor patrula pentru a duce persoanele fără adăpost în centrele de asistenţă socială
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Echipajele Serviciului de Ambulanţă (SABIF) vor patrula în Capitală, începând de vineri seara, pentru a prelua şi duce în adăposturi persoanele care nu au adăpost, informează un comunicat al Prefecturii Bucureşti, remis AGERPRES.
Potrivit sursei citate persoanele fără adăpost se pot prezenta începând de vineri, de la orele 17,00, la secţiile UPU din cadrul spitalelor de unde vor fi duşi în centrele de asistenţă socială de pe raza Capitalei pentru a fi găzduiţi în perioada orelor de ger.
''La această oră, mai sunt cca 220 de locuri disponibile la centrele de asistenţă socială din Capitală. La solicitarea prefectului, direcţiile de asistenţă socială ţin legătura cu SABIF în mod nemijlocit, pentru a transporta eficient persoanele fără adăpost în centrele de asistenţă'', precizează comunicatul citat.
Prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei şi Serviciul de Ambulanţă fac un apel la populaţie şi cer persoanelor vârstnice, cardiacilor, diabeticilor, persoanelor cu probleme respiratorii, părinţilor de nou-născuţi şi oricăror cetăţeni care sunt sensibili la ger să nu se expună frigului în intervalul orar 18,00 - 09,00.
În situaţia în care deplasările în acest interval orar sunt necesare, se recomandă îmbrăcăminte adecvată şi încalţăminte cu talpa groasă, pentru a diminua efectele gerului.AGERPRES / (AS - Sorin Peneş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 1.242 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore, de luni de la ora 8,00 până marţi la ora 8,00, un număr de 1.242 de solicitări, dintre acestea 627 reprezentând cazuri grave şi foarte grave, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Prima clinică mobilă a Armatei Salvării, inaugurată la Bucureşti; Coordonator proiect: E o ambulanţă socială Prima Clinică medicală mobilă a Armatei Salvării, finanţată prin granturi norvegiene, a fost inaugurată joi, în Bucureşti, în prezenţa ambasadorului Regatului Norvegiei în România, Tove Bruvik Westberg.
Sălaj: Serviciul de Ambulanţă Judeţean achiziţionează un incubator de transport pentru nou-născuţi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sălaj a demarat procedurile de achiziţie a unui incubator de transport pentru nou-născuţi, în valoare de aproximativ 40 000 de lei, fondurile fiind alocate de Ministerul Sănătăţii.