Cele mai citite
 


Elicopter MAI în misiune de salvare în judeţul Buzău
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie (IGAv) din Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) a decolat din Bucureşti cu destinaţia Buzău, pentru a prelua şi transporta la un spital din Bucureşti un nou născut cu probleme medicale, informează un comunicat al MAI, remis AGERPRES.
De asemenea, elicopterul care a preluat cinci pacienţi din comunele Gălbinaşi şi Coţofanca, din judeţul Călăraşi, dintre care doi copii, urmează să aterizeze în scurt timp la Bucureşti, precizează sursa citată. Acest elicopter a decolat vineri dimineaţă, în jurul orei 09,55, cu destinaţia Gălbinaşi, pentru a transporta la Bucureşti o femeie lăuză care avea nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, elicopterele IGA vor transporta, în cursul zilei de vineri, alimente şi apă în zonele izolate din Călăraşi.
Primul elicopter al MAI a decolat vineri dimineaţă pentru a transporta o femeie însărcinată din localitatea Budeşti, Călăraşi, la Bucureşti, fiind este echipat pentru misiuni aeromedicale şi având la bord un echipaj SMURD format din medic şi asistent medical şi echipajul de zbor din cadrul IGA. AGERPRES (AS - Marina Bădulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pompierii militari, în misiuni de ajutorare a populaţiei Un elicopter SMURD al Inspectoratului General de Aviaţie efectuează o misiune de salvare în localitatea Budeşti, judeţul Călăraşi, pentru a transporta la Bucureşti o gravidă de 27 de ani, se arată într-un comunicat al IGSU transmis vineri AGERPRES.
MApN a transportat 496 de tone de alimente haine şi apă către populaţia din 114 localităţi Ministerul Apărării Naţionale a transportat, până joi la prânz, 496 de tone de alimente, haine şi apă, cu elicoptere şi autocamioane militare, către populaţia din 114 localităţi, situate în judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Teleorman, Vrancea, Dâmboviţa şi Galaţi, în baza solicitărilor...
Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie va transporta din Budeşti în Capitală o femeie însărcinată Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI va transporta, vineri, o femeie însărcinată din localitatea Budeşti, Călăraşi, la Bucureşti, pentru a fi dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, au afirmat, pentru AGERPRES, oficiali ai Inspectoratului General de Aviaţie.
Harghita: Cei doi pacienţi răniţi în explozia de la Siculeni, transportaţi cu un elicopter MAI în Capitală Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) efectuează o misiune pentru salvarea a doi pacienţi care au suferit arsuri, în urma exploziei care a avut loc în localitatea harghiteană Siculeni, se arată într-un comunicat al MAI.
Călăraşi: Un elicopter al MAI a transportat un nou-născut de la Spitalul din Lehliu-Gară la Bucureşti Conducerea Spitalului din Lehliu-Gară a solicitat luni intervenţia unui elicopter al ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) cu un echipaj SMURD pentru a transporta un nou-născut la un spital din Bucureşti.
Buzău:Trei gravide şi patru bolnavi în stare gravă, preluaţi cu elicopterul Trei femei gravide şi patru bolnavi în stare gravă din şase localităţi înzăpezite din judeţul Buzău vor fi preluaţi, luni după amiază, de un elicopter SMURD şi transportaţi la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău.