Cele mai citite
 


Elicoptere MAI în misiuni de salvare
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) a decolat, vineri, din Bucureşti cu destinaţia Olteniţa, judeţul Călăraşi, pentru a prelua doi bolnavi care au nevoie de dializă.
Conform unui comunicat al MAI, un alt elicopter de tip SMURD a decolat la ora 15,15 către Piteşti, pentru a prelua un copil de şapte luni resuscitat.
Până în prezent, cinci elicoptere ale MAI, dintre care două de tip SMURD, au efectuat zece misiuni umanitare în judeţele Argeş, Călăraşi, Giurgiu, Buzău, Ialomiţa şi Teleorman pentru preluarea şi transportarea a 20 de persoane cu nevoi medicale către spitale din Capitală. AGERPRES/(AS - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Elicoptere MAI, în misiuni de salvare Un elicopter SMURD al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI a decolat, sâmbătă dimineaţa, din Bucureşti cu destinaţia Craiova, pentru a prelua un pacient aflat în stop cardiorespirator, după un infarct miocardic resuscitat, informează un comunicat de presă al Direcţiei Informare şi Relaţii...
Argeş: Un elicopter SMURD care transporta pacienţi la Bucureşti a aterizat la Piteşti, din cauza ceţii Un elicopter SMURD a făcut joi două curse până la Piteşti, deşi trebuia să ajungă la Bucureşti cu doi pacienţi.
Argeş: Un elicopter SMURD care transporta un pacient spre Bucureşti a aterizat la Piteşti Un elicopter SMURD care transporta un pacient către Spitalul Universitar din Capitală a aterizat la Piteşti, joi, din cauza ceţii care reducea vizibilitatea la Bucureşti.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
MApN a transportat 496 de tone de alimente haine şi apă către populaţia din 114 localităţi Ministerul Apărării Naţionale a transportat, până joi la prânz, 496 de tone de alimente, haine şi apă, cu elicoptere şi autocamioane militare, către populaţia din 114 localităţi, situate în judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Teleorman, Vrancea, Dâmboviţa şi Galaţi, în baza solicitărilor...
Un copil în stare critică şi pacienţi care au nevoie de dializă, transportaţi cu elicoptere Un copil în stare critică şi pacienţi care au nevoie de dializă, au fost transportaţi, vineri, de elicoptere, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.