Cele mai citite
 


Fotbal: Internaţionalul austriac Junuzovic, de la Austria Viena, la Werder Bremen
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Internaţional austriac Zlatko Junuzovic a fost transferat de Austria Viena la clubul german Werder Bremen, sub rezerva trecerii de vizita medicală, a anunţat clubul austriac de fotbal.
Zlatko Junuzovic, un mijlocaş în vârstă de 24 ani, care numără 16 selecţii în naţionala Austriei, pentru care a marcat un gol, urmează să semneze cu Werder Bremen pe 30 ianuarie, un contract până în vara anului 2015.
Valoarea transferului nu a fost precizată, însă aceasta ar putea fi de circa 800.000 euro, contractul lui Junuzovic cu Austria Viena expirând la finalul acestui sezon.
El a părăsit cantonamentul Austriei Viena din Turcia pentru a efectua vizita medicală şi a semna contractul cu Werder Bremen. AGERPRES (Teodora Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Lotul lui Dinamo Bucureşti efectuează vineri vizita medicală Lotul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti îşi va relua vineri, 15 iunie, pregătirile pentru noul sezon competiţional, jucătorii urmând să efectueze vizita medicală, de la ora 8,00, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Bucuresti, anunţă site-ul clubului.
Fostul fotbalist Ştefan Sameş, sprijinit de MApN pentru a primi control medical de specialitate la Viena Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai României, jucătorul anului 1979, stelistul Ştefan Sameş, va fi supus unui control medical şi va primi tratament de specialitate, la sfârşitul lunii mai, la o clinică de specialitate din Viena, ca urmare a sprijinului acordat de conducerea Ministerului Apărării Naţionale...
Cât de sănătos este sistemul de sănătate vienez Din punct de vedere al pacienţilor, Viena oferă în principiu îngrijiri bune de sănătate şi un bun acces la serviciile medicale. Cu toate acestea, există multe deficienţe structurale, care fac ca sistemul de sănătate să fie scump, la care se adaugă şi faptul că administraţia pasivă, dominată de socialişti...
Crucea Roşie: 16 imigranţi, spitalizaţi în Austria; Viena face apel la solidaritatea UE 16 imigranţi care au sosit în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în Austria din Ungaria au fost internaţi în spitale, inclusiv şapte copii pentru diaree, vărsături şi deshidratare, a anunţat Crucea Roşie, citată de DPA.
(Corespondenţă): Austria: Reforma instituţiilor de sănătate promite spitale mai flexible şi orientate nevoilor pacienţilor Viena, 24 oct - Corespondentul Agerpres, Smaranda Câmpeanu, transmite: O nouă reformă ce are ca scop îmbunătăţirea sistemului austriac de sănătate urmează să fie aprobată în vederea consolidării cooperării dintre spitale, în scopul impunerii unui proces de raţionalizare şi economisire a costurilor, precum...
(Corespondenţă) Austria: Programul 'Medical Care' facilitează accesul imigranţilor în domeniul medical Viena, 13 iul - Corespondentul Agerpres, Smaranda Câmpeanu, transmite: Sebastian Kurz, secretarul austriac de stat pe probleme de integrare, doreşte facilitarea accesului imigranţilor în domenii de lucru precum sănătatea şi îngrijirea medicală, scrie Die Presse în ediţia de vineri.