Cele mai citite
 


Giurgiu: DN 5 Giurgiu - Bucureşti, deschis parţial traficului
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
DN 5 Giurgiu - Bucureşti a fost deschis vineri parţial circulaţiei rutiere, TIR-urile neavând încă acces în zonă.
''Pe DN 5 se circulă greu în anumite zone, mai ales în zona unde a fost găsit bărbatul decedat, de aceea traficul a fost reluat cu prudenţă şi doar pentru maşinile mici, la această oră putând spune că nu mai avem persoane blocate în zăpadă, ci doar maşini abandonate pe carosabil'', a declarat ,vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, Cristian Şuţă.
Potrivit acestuia, a mai fost deblocat DN 5 C Giurgiu - Zimnicea şi alte şase drumuri judeţene, dar circulaţia este în continuare întreruptă pe DN 5B între Vlaşin şi Ghimpaţi, pe DN 5 A între Hotarele Izvoarele - Mironeşti, pe DN 61 între Milcovăţu şi Bucşani şi pe DN 41 între Pietrele şi Băneasa.
Pe DJ 401 şi 504 se circulă pe un singur fir, iar DJ 507, 504, 603, 506 A, 505, 503 A, 503, 412 B, 412 şi 411 sunt în continuare blocate de zăpadă.
Autorităţile spun că au scos din zăpadă 350 de persoane şi 60 de maşini. În prezent nu mai sunt persoane blocate în zăpadă, ultima intervenţie având loc la Mihai Bravu, la o persoană cu diabet. AGERPRES/(A - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sudul ţării, aproape paralizat de zăpadă şi viscol (sinteză) Drumuri naţionale şi judeţene blocate, zeci de localităţi izolate, sute de maşini rămase înzăpezite, reţele de electricitate avariate, transport feroviar care se desfăşoară cu dificultate, curse aeriene anulate, şcoli închise - sunt consecinţele căderilor masive de zăpadă şi ale viscolului, care de mai...
Giurgiu: Persoane blocate în zăpadă din judeţ solicită ajutorul autorităţilor la o săptămână de la căderile de zăpadă Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu încă se luptă să ajute cu apă, hrană şi medicamente persoanele blocate de zăpada care a căzut pe raza judeţului Giurgiu în urmă cu o săptămână, alte intervenţii asociate gerului năpraznic fiind stingerea unor incendii la locuinţe şi...
Giurgiu: Zeci de urgenţe medicale preluate de SMURD după ore de intervenţii şi deplasări pe jos prin zăpadă Echipajele ISU Giurgiu se luptă în continuare cu situaţiile de urgenţă apărute în urma codului portocaliu de viscol şi ninsoare înregistrat pe raza judeţului, în ultimele 24 de ore intervenind în 18 cazuri de urgenţe medicale înregistrate din cauza unor afecţiuni cardiace, hipotermie, insuficienţă r...
Giurgiu: Două sute de locuitori din patru localităţi din judeţ afectate de zăpadă au primit ajutoare Peste două sute de persoane din patru localităţi din judeţul Giurgiu au primit de la începutul acestei săptămâni ajutoare constând în produse alimentare din partea jandarmilor, angajaţilor ISU Giurgiu şi a filialei de Cruce Roşie Giurgiu.
Giurgiu: Patru copii răniţi de un şofer băut, în timp ce se întorceau de la săniuş Patru minori cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani din localitatea Bălănoaia, judeţul Giurgiu, au ajuns la spital după ce sâmbătă seara au fost loviţi de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani din Giurgiu aflat sub influenţa alcoolului.
Giurgiu: O femeie aflată la pescuit a decedat, poliţiştii considerând moartea ei drept suspectă Poliţiştii au deschis un dosar pentru moarte suspectă după ce o femeie în vârstă de 40 de ani din judeţul Giurgiu a decedat în timp ce se afla la pescuit pe o baltă din localitatea Greaca.