Cele mai citite
 


Managerul SAJ Brăila: Persoana decedată de la Zăvoaia nu a murit pentru că nu a ajuns ambulanţa la ea
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Managerul SAJ Brăila, Silviu Radu, a declarat pentru AGERPRES că informaţia apărută la nivel central, potrivit căreia o persoană ar fi decedat în judeţul Brăila, pentru că Ambulanţa nu a reuşit să ajungă la ea, nu este reală.
'Cazul se prezintă în felul următor: pe 26 ianuarie, la ora 23.30, prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, s-a primit un apel, prin care se solicita Ambulanţa pentru o persoană din comuna Zăvoaia, care prezenta dureri abdominale. După 4 minute, familia persoanei a revenit cu un telefon prin Serviciul de Urgenţă 112, în care a spus: nu mai trimiteţi salvarea că persoana a decedat. Nu am apucat să fac nici formularul de deplasare. Pentru a se clarifica situaţia, i-am pus la dispoziţia domnului subsecretar de stat Raed Arafat înregistrările celor două apeluri date la 112', a explicat Silviu Radu.
Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că în judeţul Brăila, s-a solicitat ambulanţa la un caz, drumurile au fost blocate, s-a încercat să se ajungă la cazul respectiv în timp, însă, din păcate, ulterior a fost anunţat Serviciul de ambulanţă că pacientul a decedat. AGERPRES/ (A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat afirmă că decesul persoanei de la Tulcea nu poate fi pus pe seama condiţiilor meteo Decesul persoanei de la Tulcea nu poate fi pus pe seama condiţiilor meteo, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
Peste 1.000 de autovehicule sunt blocate în trafic, multe drumuri naţionale şi judeţene închise în continuare Peste 1.000 de autovehicule sunt încă blocate pe autostrăzi, drumuri judeţene şi drumuri naţionale din cauza zăpezii şi a condiţiilor meteo nefavorabile din ultimele 36 de ore, autostrăzile A1, A2 şi A4 sunt în continuare blocate şi mai multe drumuri judeţene şi comunale, a declarat, vineri, pentru AGERPRES...
Raed Arafat: Patru persoane au murit, zilele acestea, din cauza condiţiilor meteo Patru persoane au murit, în ultimele zile, din cauza vremii nefavorabile, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
Raed Arafat: Serviciile de ambulanţă, dotate în 2013 cu aproape 200 de autospeciale Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat a declarat, miercuri, la Constanţa, că serviciile judeţene de ambulanţă sunt dotate pe parcursul anului 2013 cu aproape 200 de autospeciale, după ce anul trecut acestora le-au fost distribuite 53 de maşini.
Arad: Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-au unit dispeceratele Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, vineri, la inaugurarea Dispeceratului medical integrat de la Arad, că prin unirea celor două dispecerate - de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) - s-a urmărit eficientizarea acestor...
Un copil în stare critică şi pacienţi care au nevoie de dializă, transportaţi cu elicoptere Un copil în stare critică şi pacienţi care au nevoie de dializă, au fost transportaţi, vineri, de elicoptere, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.