Cele mai citite
 


Multiplul campion la karate Pavel Vancea s-a sinucis
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Multiplul campion la karate Pavel Vancea (47 de ani), antrenor secund al lotului naţional al României şi preşedinte al clubului Universitatea UAMT Agora Oradea, a fost găsit decedat vineri dimineaţa la locuinţa sa din localitatea Săldăbagiu de Munte.
Vestea şocantă a fost confirmată de directorul Direcţiei Judeţene de Sport, Sorin Buhaş, dar şi de Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Crişana'.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Crişana, lt. Camelia Roşca, vineri dimineaţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitat să intervină pentru scoaterea unui bărbat care s-a spânzurat într-o fântână în localitatea Săldăbagiu de Munte. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi pompierii militari care au acţionat cu mijloacele din dotare pentru scoaterea corpului neînsufleţit din puţul adânc de aproximativ 4-5 metri. Din nefericire, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru bărbat, constatând decesul acestuia.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, inspector principal Alina Dinu, a declarat că o echipă de criminalişti se află la faţa locului pentru a efectua cercetările care se impun a fi făcute în locul în care a fost găsit cadavrul.
'Din primele verificări efectuate la faţa locului nu există suspiciuni de omor în cauză. Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma necropsiei,' a precizat Alina Dinu.
Pavel Vancea s-a născut în 1964 şi era antrenor la CS UAMT-Agora Oradea şi antrenor secund al naţionalei de karate tradiţional al României, cu care a şi participat în 2011 la a XX-a ediţie a Campionatelor Europene de karate tradiţional pentru seniori şi juniori. Era căsătorit şi avea doi copii. Pavel Vancea a devenit în 1993 primul român campion mondial la karate. AGERPRES/(A,AS-Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Mureş: A fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie stabilit pentru judeţul Bistriţa-Năsăud Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Horea' al judeţului Mureş a anunţat, miercuri, că, în urma accidentului feroviar petrecut între localităţile Gledin şi Râpa de Jos, la km 33+200m, din cauza amplorii evenimentului şi a numărului mare de victime, a fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie...
Satu Mare: Echipaj de terapie intensivă mobilă la SMURD Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Satu Mare a pus în funcţiune un echipaj de terapie intensivă, pe o ambulanţă achiziţionată din fonduri europene, a anunţat marţi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare.
Alba: Două ambulanţe SMURD de terapie intensivă, în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Două ambulanţe SMURD, de terapie intensivă - tip C, proiectate şi construite în conformitate cu normele europene, au intrat joi în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba, prin realocare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Banat' Timiş.
Cluj: Ambulanţă ultramodernă la SMURD pentru nou-născuţii aflaţi în stare critică Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a intrat, vineri, în posesia unei ambulanţe de terapie intensivă ultradotată, care va ajuta echipajele Serviciului Medical de Resuscitare şi Descarcerare (SMURD) şi pe cel judeţean de Ambulanţă să intervină pentru a asigura supravieţuirea nou-născuţilor...
Bihor: Aproape 6.000 de intervenţii, în primele opt luni, ale ISU Crişana Aproape 6.000 de situaţii de urgenţă s-au produs, în primele opt luni ale anului, în judeţul Bihor, care au implicat intervenţia operativă a subunităţilor de pompieri militari şi a echipajelor SMURD din cadrul acestora, a declarat, pentru AGERPRES, căpitan Camelia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului...
Argeş: Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă a devenit operaţională Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă, aflată în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş de aproape un an, a devenit operaţională începând de luni.