Cele mai citite
 


Raed Arafat: Patru persoane au murit, zilele acestea, din cauza condiţiilor meteo
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru persoane au murit, în ultimele zile, din cauza vremii nefavorabile, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
El a amintit că un bărbat şi-a pierdut viaţa deoarece a inhalat monoxid de carbon în maşina unde se afla blocat în nămeţi, într-un alt caz o persoană înjunghiată în judeţul Tulcea a decedat din cauză că ambulanţa nu a putut ajunge la ea şi un alt cetăţean şi-a pierdut viaţa în Brăila, medicii neputând sosi la el din cauza condiţiilor meteo.
Subsecretarul de stat a spus că o persoană înaintată în vârstă care a ieşit din casă joi a fost găsită decedată într-un şanţ în judeţul Dâmboviţa.
"Cazurile (de decese n.r.) care au fost în microbuze nu putem să spunem dacă au fost corelate sau nu (cu vremea n.r.)", a spus Raed Arafat. AGERPRES (A - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 1.000 de autovehicule sunt blocate în trafic, multe drumuri naţionale şi judeţene închise în continuare Peste 1.000 de autovehicule sunt încă blocate pe autostrăzi, drumuri judeţene şi drumuri naţionale din cauza zăpezii şi a condiţiilor meteo nefavorabile din ultimele 36 de ore, autostrăzile A1, A2 şi A4 sunt în continuare blocate şi mai multe drumuri judeţene şi comunale, a declarat, vineri, pentru AGERPRES...
Raed Arafat afirmă că decesul persoanei de la Tulcea nu poate fi pus pe seama condiţiilor meteo Decesul persoanei de la Tulcea nu poate fi pus pe seama condiţiilor meteo, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
Patru persoane au murit, zilele acestea, din cauza condiţiilor meteo Patru persoane au murit, în ultimele zile, din cauza vremii nefavorabile, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.
Managerul SAJ Brăila: Persoana decedată de la Zăvoaia nu a murit pentru că nu a ajuns ambulanţa la ea Managerul SAJ Brăila, Silviu Radu, a declarat pentru AGERPRES că informaţia apărută la nivel central, potrivit căreia o persoană ar fi decedat în judeţul Brăila, pentru că Ambulanţa nu a reuşit să ajungă la ea, nu este reală.
Raed Arafat: 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge în jurul orei 12,00 Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a informat marţi, într-o conferinţă de presă, că în jurul orei 12,00 erau 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge sau unde se va sosi cu mare întârziere.
Raed Arafat: Serviciile de ambulanţă, dotate în 2013 cu aproape 200 de autospeciale Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat a declarat, miercuri, la Constanţa, că serviciile judeţene de ambulanţă sunt dotate pe parcursul anului 2013 cu aproape 200 de autospeciale, după ce anul trecut acestora le-au fost distribuite 53 de maşini.