Cele mai citite
 


Sorin Oprescu: Pe majoritatea străzilor principale din Capitală se circulă în condiţii bune
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pe majoritatea străzilor principale din Capitală se putea circula în condiţii bune, la ora 6,00 dimineaţa, datorită eforturilor depuse de operatorii de curăţenie pe tot parcursul nopţii, cu cele aproximativ 234 de utilaje de deszăpezire, a anunţat, vineri dimineaţă, primarul general al Capitalei Sorin Oprescu, la comandamentul de iarnă.
"În prima parte a nopţii s-a acţionat la plugurirea principalelor artere de circulaţie şi a celor secundare de legătură, iar în cea de-a doua jumătate s-a început operaţiunea de tratare a carosabilului cu soluţie lichidă, astfel că la ora 6,00 circulaţia rutieră se putea desfăşura în condiţii bune, pe majoritatea străzilor principale, mare parte a acestora prezentându-se la negru", a anunţat primarul general.
Potrivit edilului şef, intrările în şcoli, grădiniţe şi spitale sunt accesibile, o serie de probleme fiind constate pe raza sectorului 6. Deşi utilajele au acţionat permanent pe unele străzi, materialul antiderapant nu a pătruns cât trebuie.
"Rămânem astăzi pe laterale şi pe străzile mici. Trotuarele primesc aceeaşi prioritate. A crescut numărul de adresări la camera de gardă, aproape 1.200 de cazuri s-au prezentat la spital. Din acestea, un procent destul de mic - 183 de persoane - s-au internat cu luxaţii sau fracturi, în special oameni bătrâni", a precizat Oprescu.
El le-a cerut operatorilor să continue pluguirea pe marile artere în prima parte a dimineţii, iar după orele prânzului să fie împrăştiat materialul antiderapant în două etape.
"Rămâne câte o maşină (n.r. - sărăriţă) în aşteptare, în punctele de urcare şi coborâre a pasajelor, pantelor şi rampelor, pentru a nu avea surprize", a dispus primarul general.
Cât priveşte căile rutiere de intrare şi de ieşirie din Bucureşti, primarul general a spus că acestea sunt practicabile.
"Ţin să mulţumesc tuturor oamenilor, inclusiv armatei care au acţionat pe şoseaua Berceni şi a reuşit să degajeze cele 11 maşini din zăpadă", a subliniat edilul şef. AGERPRES / (A - Sorin Peneş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primarul general le-a cerut operatorilor de deszăpezire să acţioneze cu prioritate pe arterele din urgenţa I Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut luni, la comandamentul de iarnă, operatorilor de deszăpezire să acţioneze cu prioritate pe arterele din urgenţa I, în baterii, utilajele urmând să fie însoţite de echipaje ale Poliţiei Rutiere, astfel încât intervenţia acestora să fie eficientizată...
Primarul Capitalei le solicită operatorilor de deszăpezire să intensifice acţiunile de curăţare pe marile bulevarde Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut operatorilor de deszăpezire să intensifice acţiunile de curăţare pe marile bulevarde, având în vedere cantităţile mari de zăpadă căzute peste noapte, dar şi faptul că prognoza meteo anunţă ninsori în continuare.
Primarul general le-a cerut operatorilor să intensifice tratamentele cu antiderapant pentru combaterea poleiului Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut operatorilor de deszăpezire la comandamentul de iarnă convocat vineri seară ca, începând cu ora 4,00, să fie intensificate tratamentele cu antiderapant, având în vedere că meteorologii au avertizat că spre dimineaţă există posibilitatea ca în Bucureşti...
Primarul Sorin Oprescu a cerut deszăpezirea străzilor din zona şcolilor, spitalelor şi instituţiilor publice Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a solicitat operatorilor de deszăpezire să acţioneze în noaptea de luni spre marţi cu material antiderapant în zona pantelor, rampelor şi a podurilor, dar şi pe arterele principale şi cele laterale, în special la intrările în şcoli, spitale şi instituţii...
Oprescu le-a solicitat operatorilor de deszăpezire să intervină pe străzile secundare, trotuare şi în staţiile RATB Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a solicitat în comandamentul de iarnă de miercuri dimineaţă să se continue tratamentele cu material antiderapant, să se intervină pe toate străzile secundare şi arterele de legătură din Capitală şi să se acţioneze cu material antiderapant pe trotuare şi în...
Sorin Oprescu solicită intensificarea activităţii de deszăpezire pe străzile Capitalei Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut miercuri seara operatorilor de curăţenie să intre cu utilajele de deszăpezire pe arterele principale ale oraşului, în special pe cele destinate transportului în comun, pentru ca joi dimineaţă să se circule în "cât mai aproape de normal, dar în...