Cele mai citite
 


Teleorman: Pompierii au avut mai multe misiuni de salvare a unor persoane
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman au participat în ultimele 24 de ore la mai multe misiuni de salvare a unor persoane afectate de fenomenele meteorologice care au apărut în judeţul din sudul ţării.
Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, a declarat vineri pentru AGERPRES că în urma intervenţiilor pompierilor au fost salvate 11 persoane, din care doi copii.
O persoană cu afecţiuni cardiace de 70 de ani din localitatea Orbeasca de Sus a putut fi adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria numai după ce, pe un drum judeţean blocat, s-a acţionat cu autospeciala AFAC din dotarea ISU.
Din satul Beuca au fost aduse la E 70, cu ajutorul pompierilor, pe un drum impracticabil, o femeie şi un nou născut, de aici ambulanţa efectuând transportul lor la Spitalul Caritas din municipiul Roşiorii de Vede.
Şi tot la E70 au fost transportate în condiţii dificile două persoane cu afecţiuni din Crângeni şi Călmăţuiu de Sus, pentru a fi preluate apoi de medicii de la Serviciul de Ambulanţă.
Pompierii de la Detaşamentul Turnu Măgurele al ISU au intervenit pe DN 65 A şi DN 54, închise temporar circulaţiei, salvând persoane care se aflau în maşini blocate de mai multe ore din cauza ninsorii şi a viscolului.
Potrivit sursei citate, în judeţul Teleorman nu s-au înregistrat victime din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, toate urgenţele medicale fiind preluate de Serviciul de Ambulanţă pentru a fi rezolvate în spitale. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - ISU Teleorman Gestionarea situaţiilor de urgenţă de la nivelul judeţului Teleorman
Teleorman: Intervenţii ale echipajelor SMURD în evenimente cu victime Pompierii militari din municipiul Turnu Măgurele şi o ambulanţă a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) au intervenit la un accident rutier soldat cu şapte victime, evenimentul producându-se pe DJ 642, între localităţile Islaz şi Moldoveni din judeţul Teleorman.
RETROSPECTIVÃ/ Sălaj: Peste 2.000 de intervenţii SMURD în primul an de activitate Primul an de activitate al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare în Sălaj a însemnat peste 2.000 de intervenţii la nivelul celor patru subunităţi din judeţ, pentru toate urgenţele care pun viaţa unei persoane sau mai multora în pericol imediat.
Teleorman: Ambulanţele SMURD au intervenit anul trecut la 4.560 situaţii de urgenţă Ambulanţele de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman au intervenit în perioada cuprinsă între luna aprilie 2012, când a fost înfiinţat, şi sfârşitul lui decembrie la peste 4.560 de situaţii de acest fel.
Teleorman: Numeroase solicitări la Ambulanţă, dar nu pentru victime ale caniculei Peste 440 de solicitări s-au înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute la Serviciul de Ambulanţă şi la SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, se arată într-un comunicat remis luni AGERPRES de Direcţia de Sănătate Publică Teleorman.
CJSU Giurgiu: Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Stăneşti, a fost adus cu şenilata până la ambulanţă Reprezentantul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Giurgiu, Cristian Virag, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că un bărbat din localitatea Stăneşti, în vârstă de 64 de ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace şi care a spus că se simte rău, a fost adus, din cauza nămeţilor, cu şenilata...