Cele mai citite
 


Un număr de 224 de locuri în centrele sociale de urgenţă din Capitală, pentru persoanele fără adăpost
sâmbătă, 28 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGASMB), pune la dispoziţia persoanelor fără adăpost 224 de locuri (cu posibilitate de suplimentare) în centrele sociale de urgenţă, având în vedere prognoza meteo care anunţă scăderea drastică a temperaturilor din următoarele ore.
Potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) remis vineri AGERPRES, în sectorul 1 sunt disponibile 50 de locuri, în sectorul 2 există şase locuri disponibile, dintre care patru pentru femei şi două pentru bărbaţi, iar în sectorul 3 sunt disponibile opt locuri. Locurile de la sectoarele 4, 5 şi 6 sunt ocupate integral.
De asemenea, Administraţia municipală are 160 de locuri disponibile, cu posibilitate de suplimentare la adăpostul de Urgenţă al DGASMB din Şoseaua Berceni nr. 12, sector 4, în spatele Spitalului de boli cronice şi geriatrie ''Sf. Luca''.
Pentru evitarea situaţiilor neplăcute la nivelul sectoarelor, DGASMB recomandă redirecţionarea solicitărilor la Primăria Capitalei. Pentru orice sesizare privind oamenii fără adăpost, bucureştenii pot suna la tel verde 0800.821.218.
De asemenea, pentru cei care nu doresc adăpost dar se află în evidenţele DGASMB, instituţia va distribui în cursul zilei de vineri îmbrăcăminte - căciuli, şosete, mănuşi, cămăşi şi pantaloni - la sediul policlinicii sociale din strada Dristorului colţ cu Baba Novac.
Bucureştenii pot beneficia de ceai şi supă caldă în cantinele DGASMB situate în str. Sfântul Constantin nr. 8, sector 1; Calea Griviţei nr. 216, sector 1; str. Agricultori nr. 44, sector 2; Bd. Dacia nr. 196, sector 2; Calea Ferentari nr. 91, sector 5; Sediul DGASMB, str. Foişorului 56-58; Policlinica socială din str. Dristorului 81. AGERPRES / (AS - Sorin Peneş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Samusocial din România oferă asistenţă socială şi medicală de urgenţă pentru aproximativ 5.000 de oameni ai străzii Samusocial din România oferă asistenţă socială şi medicală de urgenţă pentru aproximativ 5.000 de oameni ai străzii din Capitală, a declarat, pentru AGERPRES, directorul executiv al asociaţiei, Sabina Nicolae.
Comunicat de presă - PMB COMUNICAT DE PRESÃ
DGASMB: Peste 300 de noi beneficiari ai adăposturilor de urgenţă ale Municipalităţii, înregistraţi noaptea trecută Peste 300 de noi beneficiari ai adăposturilor de urgenţă ale Municipalităţii au fost înregistraţi noaptea trecută, a informat AGERPRES Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB).
Gabriela Firea: Sănătatea nu are culoare politică, nu are o reprezentare a categoriilor sociale Sănătatea nu are culoare politică, nu are o reprezentare a regiunilor, nu are o reprezentare a categoriilor sociale, a declarat miercuri Gabriela Firea, candidatul Alianţei PSD+UNPR la Primăria Generală a Capitalei, care şi-a prezentat, într-o dezbatere, programul de soluţii legislative şi administrative...
Primăria Capitalei ar putea avea un buget de aproape 4,2 miliarde de lei anul acesta Primăria Capitalei va avea un buget de aproape 4,2 miliarde de lei anul acesta în cazul în care consilierii municipali vor adopta proiectul de buget în forma supusă dezbaterii publice.
PMB va demara un program pentru dotarea şi modernizarea cabinetelor medicale şcolare Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale (ASSMB), va demara un program pentru dotarea şi modernizarea a 143 de cabinete de asistenţă medicală şcolară dentară şi a 450 de cabinete de asistenţă medicală, conform unei hotărâri adoptate, joi, de Consiliul General.