Cele mai citite
 


Raed Arafat afirmă că decesul persoanei de la Tulcea nu poate fi pus pe seama condiţiilor meteo
duminică, 29 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Decesul persoanei de la Tulcea nu poate fi pus pe seama condiţiilor meteo, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
"Cazul de la Tulcea, cel înjunghiat, pe care l-am anunţat şi ieri, că nu a ajuns la el ambulanţa, a fost un omor şi din toate investigaţiile se pare că persoana era decedată în momentul în care a fost găsită şi s-a sunat la 112. Deci, în cazul acestei persoane nu putem să corelăm decesul cu întârzierea ambulanţei", a afirmat Raed Arafat.
În aceste condiţii, el a spus că poate fi pus în corelaţie cu vremea nefavorabilă decesul persoanei intoxicate cu monoxid de carbon şi al celei care şi-a pierdut viaţa în judeţul Brăila, unde a fost o întârziere a intervenţiei.
"Mai e persoană, care putem să zicem o corelare cât de cât, nu neapărat directă, este persoana care a ieşit din casă şi a fost găsită în şanţ, din păcate decedată, dar care totuşi nu putem să o corelăm cu blocajul sau cu întârzierea, pentru că persoana respectivă, fiind o persoană bătrână, a ieşit din casă şi a fost găsită căzută în şanţ. Deci, direct corelate cu situaţia sunt intoxicatul cu monoxid de carbon şi persoana care a decedat din cauza faptului că a întârziat ambulanţa din motive care nu erau sub controlul echipajului, din cauza drumului", a spus subsecretarul de stat.
În altă ordine de idei, secretarul de stat în MAI Mihai Capră a afirmat că 42 de tiruri erau blocate pe autostrada A2 la ora 16, acestea aflându-se în parcări. El a amintit, de asemenea, că joi a fost inaugurat SMURD Tulcea.
Întrebat dacă s-a rezolvat situaţia celor 100 de persoane rămase în nămeţi, conform unor date de la ora 10,00, secretarul de stat în MAI Ioan Dascălu a negat. "Nu, pentru că este vorba şi de persoane care nu vor să-şi abandoneze vehiculele", a declarat Dascălu, precizând că autovehiculele se află în primul rând pe centura Capitalei şi în judeţele Călăraşi şi Giurgiu.
El a adăugat că nu este încă oportun să se facă un bilanţ al implicării sau neimplicării instituţiilor în rezolvarea problemelor cauzate de vreme. AGERPRES /(A - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Managerul SAJ Brăila: Persoana decedată de la Zăvoaia nu a murit pentru că nu a ajuns ambulanţa la ea Managerul SAJ Brăila, Silviu Radu, a declarat pentru AGERPRES că informaţia apărută la nivel central, potrivit căreia o persoană ar fi decedat în judeţul Brăila, pentru că Ambulanţa nu a reuşit să ajungă la ea, nu este reală.
Peste 1.000 de autovehicule sunt blocate în trafic, multe drumuri naţionale şi judeţene închise în continuare Peste 1.000 de autovehicule sunt încă blocate pe autostrăzi, drumuri judeţene şi drumuri naţionale din cauza zăpezii şi a condiţiilor meteo nefavorabile din ultimele 36 de ore, autostrăzile A1, A2 şi A4 sunt în continuare blocate şi mai multe drumuri judeţene şi comunale, a declarat, vineri, pentru AGERPRES...
Raed Arafat: 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge în jurul orei 12,00 Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a informat marţi, într-o conferinţă de presă, că în jurul orei 12,00 erau 32 de cazuri medicale la care nu se putea ajunge sau unde se va sosi cu mare întârziere.
Raed Arafat: Patru persoane au murit, zilele acestea, din cauza condiţiilor meteo Patru persoane au murit, în ultimele zile, din cauza vremii nefavorabile, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
Patru persoane au murit, zilele acestea, din cauza condiţiilor meteo Patru persoane au murit, în ultimele zile, din cauza vremii nefavorabile, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.
Raed Arafat: Serviciile de ambulanţă, dotate în 2013 cu aproape 200 de autospeciale Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat a declarat, miercuri, la Constanţa, că serviciile judeţene de ambulanţă sunt dotate pe parcursul anului 2013 cu aproape 200 de autospeciale, după ce anul trecut acestora le-au fost distribuite 53 de maşini.