Cele mai citite
 


Peste o mie de oameni au participat la mitingul organizat de USL la Piteşti
miercuri, 25 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste o mie de oameni au participat la mitingul de solidaritate organizat de Uniunea Social Liberală (USL) marţi seară în centrul municipiului Piteşti, acţiunea de protest desfăşurându-se fără incidente.
Oamenii strânşi în Piaţa Vasile Milea, în faţa sediului Instituţiei Prefectului Argeş, au scandat lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului şi au cerut organizarea de alegeri anticipate.
Printre manifestanţi s-au aflat liderii organizaţiilor judeţene ale celor trei partide care compun USL, parlamentari şi aleşi locali. Voluntari ai Societăţii Naţionale de Cruce Roşie au împărţit ceai cald participanţilor la miting.
"Prin acest miting dorim să arătăm că suntem solidari cu miile de români care protestează în aceste zile în oraşele ţării. (...) Acţiunile de stradă ale protestatarilor şi cele ale USL sunt complementare. Toţi susţinem acelaşi lucru: demisia guvernului Boc şi înlocuirea sa cu un guvern de tehnocraţi, care să organizeze alegeri anticipate", se arată într-un comunicat transmis luni de USL Argeş.
Reprezentanţii USL Argeş au obţinut autorizaţie pentru organizarea unor acţiuni de protest în municipiul Piteşti între 23 şi 31 ianuarie.
USL a mai organizat la Piteşti pe 19 ianuarie un protest la care au participat peste o mie de persoane. Acţiunea a durat mai puţin de două ore şi s-a desfăşurat fără incidente.
În municipiul Piteşti s-au desfăşurat zilnic şi proteste neautorizate, începând din 15 ianuarie, numărul participanţilor fluctuând de la câteva sute până la peste o mie. AGERPRES/FOTO PE FLUX/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Miting de protest la Piteşti faţă de situaţia sistemului sanitar Peste 100 de persoane participă miercuri, la Piteşti, la un miting de protest faţă de situaţia din sistemul sanitar în contextul în care, în ultimele zile, trei copii din Argeş au murit, iar alţii sunt internaţi la un spital din Bucureşti.
Argeş: Câteva sute de persoane la mitingul de protest de la Piteşti faţă de situaţia sistemului sanitar Câteva sute de persoane au participat miercuri seară, la Piteşti, la un miting de protest faţă de situaţia din sistemul sanitar, în contextul în care, în ultimele zile, trei copii din Argeş au murit, iar alţii sunt internaţi la un spital din Bucureşti.
Voluntarii de la Crucea Roşie au împărţit ceai protestatarilor din Piteşti Voluntari ai Societăţii Naţionale de Cruce Roşie au împărţit ceai cald participanţilor la mitingul neautorizat desfăşurat luni seară în centrul municipiului Piteşti.
Argeş: Preşedintele CJ a propus înfiinţarea unei comisii de dialog social cu societatea civilă în domeniul sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Florin Tecău, a propus miercuri, la întâlnirea cu reprezentanţii celor care au protestat faţă de situaţia sistemului medical, înfiinţarea unei comisii de dialog social cu societatea civilă în domeniul sănătăţii.
Argeş: Elevii care cereau transferul unui coleg cu probleme medicale au renunţat la protest Elevii unei clase a VII-a de la Şcoala 16 din Piteşti, care cereau transferarea unui coleg cu probleme medicale despre care spuneau că îi ameninţă şi refuzau să intre la ore, au renunţat, joi, la protest, potrivit reprezentanţilor Instituţiei Prefectului Argeş.
Argeş: Numărul elevilor de la o şcoală din Piteşti care au ajuns la spital cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns la 42 Numărul elevilor de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti care s-au prezentat la spital cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns marţi la 42, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.