Cele mai citite
 


Vâlcea: Cererile pentru biletele de tratament se pot depune, de la sfârşitul săptămânii, la Casa de Pensii
miercuri, 25 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pensionarii vâlceni pot depune solicitările pentru biletele de tratament la Casa de Pensii începând cu acest sfârşit de săptămână.
"Aceste cereri se vor depune la Centrul Judeţean pentru Formare Profesională din Râmnicu Vâlcea. Trebuie ştiut faptul că cererea de solicitare a biletelor de tratament trebuie să fie însoţită, obligatoriu, de un cupon de pensie şi o copie după cartea de identitate. Subliniez că numărul de ordine, numărul de înregistrare a cererii nu are niciun fel de importanţă în acordarea biletelor de tratament, acesta constituind doar dovada înregistrării cererii. Nu este neapărat obligatoriu ca primele persoanele care îşi înregistrează cererile să şi primească bilete de tratament, numărul de înregistrare nereprezentând un criteriu de acordare a biletelor de tratament", a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul Casei Judeţene de Pensii Vâlcea, Gabriel Andreescu.
Cuantumul pensiei, faptul că în anii anteriori solicitantul nu a beneficiat de un astfel de bilet, boala pe care o are sunt criterii de care se va ţine cont la distribuirea biletelor, susţine şeful CJP Vâlcea.
Potrivit acestuia, nu se vor primi mai mult de două cereri de la o sigură persoană.
Solicitanţii pot depune aceste cereri şi prin intermediul poştei, pe adresa Casei Judeţene de Pensii, pe tot parcursul anului.
În judeţul Vâlcea, sunt înregistraţi la CJP un număr total de aproximativ 125.000 de pensionari.
Potrivit lui Andreescu, în ani anteriori, cele mai multe solicitări au fost pentru cele trei staţiuni vâlcene - Olăneşti, Govora şi Călimăneşti, dar au existat opţiuni şi pentru Herculane, Felix sau Eforie Sud şi Techirghiol. AGERPRES/(AS - Liviu Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Mai multe puncte de prim ajutor în judeţ, inclusiv în staţiunile balneologice Toate cele patru staţiuni balneologice din judeţul Vâlcea beneficiază de puncte de prim ajutor în contextul temperaturilor caniculare din judeţ, la care se adaugă punctele din Râmnicu Vâlcea, Drăgăşani şi Horezu.
Vâlcea: Izvoarele medicale din staţiunile balneare ale judeţului sunt complet funcţionale Izvoarele medicale din staţiunile balneare Olăneşti, Călimăneşti şi Govora sunt complet funcţionale, apele au fost verificate şi sunt în parametrii, au precizat pentru AGERPES primarii celor trei staţiuni vâlcene.
Vâlcea: Primăria din Băile Govora propune 25 ha de teren intravilan pentru potenţialii investitori Primăria staţiunii vâlcene Băile Govora propune un teren de 25 de ha situat în intravilan pentru investiţii în turism, a declarat, luni, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Mihai Mateescu.
Vâlcea: Accident mortal pe DE 81 Râmnicu Vâlcea - Călimăneşti Un bărbat a murit într-un accident de circulaţie care s-a petrecut, sâmbătă, pe DE 81 Râmnicu Vâlcea - Călimăneşti, în dreptul localităţii Gura Văii, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.
Vâlcea: Înscrieri la CMJ Vâlcea pentru cei care vor să devină subofiţeri medicali Comisariatul Militar Judeţean (CMJ)Vâlcea aşteaptă tineri care să se înscrie la cursurile de formare profesională - subofiţeri medicali, a declarat, joi, pentru AGERPRES, maiorul Constantin Măgădan, şef al biroului informare-recrutare al CMJ.
Vâlcea: Proiect de recuperare de 4 milioane de euro pentru copii cu dizabilităţi Un număr de 50 de copii cu dizabilităţi din Râmnicu Vâlcea vor intra în următorii trei ani într-un program de recuperare medicală finanţat din fonduri europene în valoare de peste 3,9 milioane de euro.